Premium lidmaatschappen in trek bij Business Netwerk Haaglanden

‘Vele leden die bij ons met een standaard lidmaatschap starten, gaan over naar een premium lidmaatschap. Hierbij kan gekozen worden tussen deelname aan de business kring of een extra persoon mee te nemen bij de events. Dus nog meer mogelijkheden ten opzichte van een standaard lidmaatschap’, aldus Leonard van Spronsen en Steven Corijn van Business Netwerk Haaglanden.

‘Het netwerk blijft groeien. Qua kwantiteit stapsgewijs, aangezien we aan de voorkant willen bepalen of iemand een toegevoegde waarde kan bieden binnen ons netwerk of niet. Daarnaast proberen we ook de branchevertegenwoordiging te beperken. Aan de kwaliteitszijde zie je dat de opkomst goed is en de mensen daadwerkelijk gebruik maken van de gerealiseerde verbindingen binnen het netwerk’, verduidelijkt Van Spronsen.

Corijn geeft aan dat de upgrade interessant is voor bedrijven. ‘Recent heeft Marcel Toet het voorbeeld gevolgd, evenals Barry Verbeek, Kevin van der Valk, Houda Berrada en Freddy van den Bergh. ‘Het biedt naast meer zichtbaarheid voordelen bij events. Het is niet meer dan logisch daarnaast dat je een premium lid meer privileges heeft dan bij het standaard lidmaatschap’, aldus Corijn.

Foto: nieuwe premium-lid Marcel Toet (links) hier samen met Robert Lagas tijdens een gezellig onderonsje bij de Captains Diner Cruise van afgelopen juni.

De premium leden zelf reageren enthousiast. Houda Berrada roemt het netwerk: ‘ik voelde me gelijk thuis en het is leuk en interessant om onderdeel uit te maken van dit sterk netwerk. Daarom verhoog ik graag mijn betrokkenheid’. Dit geldt ook voor Marcel Toet die enthousiast is over de diversiteit van de events. ‘Mooie events die goed bezocht worden door een netwerk dat relevant voor je is als ondernemer. Dat versterk ik graag door deelname als premium lid’. Een statement dat door zowel Van den Bergh, Verbeek als Van der Valk beaamt wordt.

Meer weten over het premium lidmaatschap? Neem contact op met Leonard van Spronsen of mail naar info@businessnetwerkhaaglanden.nl

De inhoud van het premium lidmaatschap vind je via DEZE LINK!

Terug naar home