Ondernemersgala Den Haag op 25 maart 2023: jaarlijks terugkerend succesnummer!

Op zaterdag 25 maart 2023 is het weer zover: Het Ondernemersgala Den Haag! Dit benefietgala is het grootste fundraising event van Den Haag. Heerlijk dineren, een loterij met prachtige prijzen, top entertainment en natuurlijk de veiling voor de goede doelen. Tijdens een onvergetelijke netwerkavond bundelen ondernemers en partners hun krachten om dit jaar zo veel als mogelijk geld op te halen voor het Ronald McDonald Huis en Stichting Lotje.

Het Ondernemersgala Den Haag ontstond in 2006 vanuit een samenwerking van drie founding fathers: Gemeente Den Haag, Rabobank en het ROC Mondriaan. ‘Het Ondernemersgala Den Haag is inmiddels een jaarlijks terugkerend succesnummer. Maar niet alleen voor de deelnemende ondernemers, maar zeker ook voor de maatschappelijk verbonden organisaties die met de financiële opbrengst veel voor andere mensen kunnen betekenen’, aldus Richard van Maurik en Dennis Werkman die beiden in het bestuur van het event zitten. ‘Vorig jaar konden we na corona gelukkig in mei weer een editie meemaken, en dat beviel weer enorm goed met een mooi bedrag als resultaat’.

Foto: een beeld van het jaarlijkse Ondernemersgala Den Haag

Ook partners en leden van Business Netwerk Haaglanden laten zich niet onberoerd bij het Ondernemersgala Den Haag. ‘Altijd een gezellige avond met een goede bestemming’, aldus Claudio Bolman. Ook Wesley van Heugten laat dit soort gelegenheden meestal niet liggen: ‘Mooi om op deze manier wat voor de maatschappij te kunnen betekenen in een prima ambiance’, aldus Van Heugten die met MobiWerk én Touringcarbedrijf Van Heugten flink aan de weg timmert.

‘We mobiliseren zoveel als mogelijk onze partners en leden voor ons event’, aldus Leonard van Spronsen en Steven Corijn van BNH die ook BNH-partner DB Evenementen als organisator hierbij helpen. ‘Het blijft belangrijk om dit soort evenementen te organiseren. Zeker voor de maatschappelijke doelen. Ook wij zijn begaan met zowel het Ronald Mc Donald Huis en Stichting Lotje. En het is zeker een passende en nuttige manier om netwerkend met elkaar van een gala-avond te genieten’, benadrukt Van Spronsen.

Foto: een delegatie van partners/leden van BNH tijdens het afgelopen Ondernemersgala Den Haag in mei 2022 (fotocredits: Richard Mulder). Ook dit jaar zal er weer een flinke BNH-delegatie aanwezig zijn.

Afgelopen editie in mei 2022 waren er ook diverse partners en leden aanwezig tijdens deze benefietgala. Zoveel als mogelijk worden partners/leden van BNH die zich aanmelden bij elkaar aan tafel geplaatst. Er is nog beperkte beschikbaarheid aan deze BNH-tafels, dus wees er snel bij. Voor tafels/stoelen te reserveren kun je hiervoor contact opnemen met Leonard van Spronsen via info@businessnetwerkhaaglanden.nl 

Op naar 25 maart!

Voor meer informatie over het Ondernemersgala Den Haag ga naar www.ondernemersgaladenhaag.nl

Terug naar home