Mastermind voor ondernemers op donderdag 9 februari

Het begint langzamerhand een trend te worden: kringleden van Business Netwerk Haaglanden die met elkaar samen optrekken en samenwerkingen realiseren om zodoende hun krachten te bundelen. Zo ook de samenwerking tussen de kringleden Beekman & Verbeek en Mark Flemming BV. Na een succesvolle eerste Mastermind sessie vorig jaar, wordt op 9 februari 2023 een nieuwe Mastermind sessie georganiseerd. Hierbij wordt ingegaan op de persoonlijke groei van de ondernemer en de wereld van mentale en financiële transformatie.

Edwin Beekman heeft er weer zin in. ‘De vorige sessie was zeer succesvol. Samen met Barry Verbeek zijn wij ervaren en gedreven financieel directeuren, die op incidentele, periodieke, part- en full time, project, interim en ad hoc basis FD-diensten leveren aan en bereikbaar maken voor iedere ondernemer. Op elk moment en vanaf iedere locatie waarop en waarvandaan de ondernemer ons nodig heeft. Deze ervaring delen wij graag met betrokken ondernemers’.

De ervaring en persoonlijkheid van Business Mentor Mark Flemming vult in deze aan. Flemming verduidelijkt: ‘Als mens ben ik een verbinder met een enorme interesse in andere mensen. Als personal business coach help ik bijzonder toegewijde ondernemers en C-Level management met wie ze moeten zijn, om zowel hun zakelijke als hun persoonlijke leven te laten groeien naar een volgend level’.

Deelname aan Mastermind op 9 februari

Staan jouw doelen voor 2023 al strak? Heb je duidelijk voor ogen waar je nu staat en waar je naartoe wilt? Of loop je tegen bepaalde knelpunten aan en weet je niet goed waar te beginnen?

Meld je dan via aanmelden@beekmanverbeek.nl aan voor de Mastermind op donderdagavond 9 februari in Den Haag. Beekman & Verbeek laat gecommitteerde ondernemers inzien waarom werken aan persoonlijke groei zo belangrijk is. Tijdens dit inspirerende kennisevent worden ondernemers meegenomen in samenwerking met Business Mentor Mark Flemming in de wereld van mentale en financiële transformatie.

#kennisdelen #financielerust #beekmanverbeek #flexibelecfo #cfo #financieeldirecteur #finance #mastermind #markflemming #kennisevent

Terug naar home