Herstart Business Kringen op bezoek bij partner ShowBird

Op dinsdag 31 januari  (Goud), donderdag 9 februari (Zilver) én vrijdag 10 februari (Diamant) is de herstart van de Business Lunchkringen van Business Netwerk Haaglanden (BNH). Met nieuwe toestroom van nieuwe kringleden zijn alle drie de kringen afzonderlijk te gast bij ShowBird, partner van BNH.

Met het thema ‘Van Fan naar ambassadeur’ nemen Hassan Tagi en Jacco Goossens de deelnemers mee in de groeiopzet van ShowBird. Uiteraard met de nodige interactieve inbreng, maar vooral bij ShowBird op kantoor waar Tagi en Goossens hun passie en aanpak delen tijdens een heerlijke lunch.

‘Voor ons is het interessant om onze visie en aanpak te delen met leden van de Business Kringen. We kijken er dan ook naar uit om met de kringleden in gesprek te gaan over onze groeiaanpak en onze ontwikkeling’, aldus de uitgesproken Tagi.

Foto: Hassan Tagi (l) met Jacco Goossens van ShowBird, gastheren van de business kringen van BNH in februari

Commercieel directeur Jacco Goossens licht nog even het concept toe: ‘Wij willen het boeken van artiesten doorzichtiger maken. Zowel klant als artiest hebben daar voordeel van. Ons onafhankelijke platform maakt het boeken van acts heel gemakkelijk. Vraag en aanbod worden door ons 1-op-1 bij elkaar gebracht. Het concept is vergelijkbaar met succesvolle sites uit de reiswereld als Booking.com

Tagi verduidelijkt: ‘Meer klantgemak is hard nodig. Vraag en aanbod zijn momenteel erg versnipperd en weinig transparant. Meer dan 45 verschillende soorten entertainment vind je op ShowBird. Je weet direct wat een optreden gaat kosten en of de artiest beschikbaar is. Onze geavanceerde zoekmachine helpt je de juiste act te vinden voor zakelijke evenementen, zoals een beurs, congres of bedrijfsfeest.’

Meer weten over ShowBird? Ga naar www.showbird.com of neem contact op met Jacco Goossens of Hassan Tagi.

#netwerk #verbinden #partner #businessnetwerkhaaglanden #businesskringen

 

Terug naar home