‘De Spanje Infodagen’ op 13, 14 en 15 januari bij Central Park Voorburg!

Op vrijdag 13, zaterdag 14 én zondag 15 januari organiseert Spaanse Droomhuizen – premium lid van Business Netwerk Haaglanden – ‘De Spanje Infodagen’ in het mooie Central Park in Voorburg. Dit bevindt zich in Vreugd & Rust, een villa en voormalig landgoed direct naast Den Haag en met een goede bereikbaarheid en voldoende (en gratis) parkeergelegenheid.

‘In Spanje dragen we geen horloge, want wij hébben de tijd’, lacht Erwin Hartgring enthousiast. ‘Spanje is een heerlijk land. Tijdens de Spanje Infodagen delen we graag onze kennis en ervaring en informeren je over de do’s & dont’s van een huis kopen in Spanje. Tijdens vrijblijvende, persoonlijke 1-op-1 informatiesessies zullen onze specialisten al je vragen beantwoorden over de aankoop van een villa of een appartement in Spanje. Maar het is ook interessant voor investeerders die hun portfolio willen uitbreiden met het aankopen van (verhuur)appartementen in Valencia Stad (waar ons kantoor is gevestigd)’.

Foto onder: ook op 11 januari zijn Erwin Hartgring (l) en Jacqueline van Vliet aanwezig tijdens Happy New Year Wishes van BNH. Op de foto hier met Leonard van Spronsen tijdens de afgelopen Masters Expo in Amsterdam

‘Kopen zonder zorgen’ is het motto van mede-eigenaar Hartgring. ‘Er zijn diverse redenen om een huis te kopen in Spanje. Denk aan een tweede woning, te willen overwinteren of zelfs te emigreren. Een hele belevenis, maar met Spaanse Droomhuizen staan we voor onze klanten klaar om het ideale huis voor hun te vinden. En daar wil je zo min mogelijk zorgen over hebben’, verklaart Hartgring die samen met compagnon Jacqueline van Vliet al ruim 10 jaar actief is in de vastgoedmarkt in Spanje.

Kortom, van 13 t/m 15 januari bij BNH-lid Joey de Kruijf van Central Park Voorburg: dé infodag voor een huis kopen in Spanje in:

Costa Blanca – Costa del Sol – Costa Valencia – Costa Brava – Costa Calida – Costa Azahar- Costa de la Luz – Costa Dorada – Canarische Eilanden – Ibiza – Mallorca

 

Adres De Spanje infodagen:

Oosteinde 14

2271 EH Voorburg

Meer info en aanmelden kan via DEZE LINK. U kunt uw voorkeursdatum én tijd van uw bezoek aangeven.

 

 

Terug naar home