BNH-partner John van Zweden Woninginrichting in teken van 65-jarig bestaan!

Vandaag 28 januari 2023 is het dan zover. Op de dag af het 65-jarig bestaan van John van Zweden Woninginrichting – partner van Business Netwerk Haaglanden (BNH) – aan de Oude Haagweg te Den Haag.

‘Op 28 januari 1958 is Verfhandel J. van Zweden & Zoon opgericht. In de tussentijd is er veel gebeurd en heel veel veranderd. Wat als klein verfwinkeltje is begonnen door Opa Jan, is later uitgebreid met behang door mijn vader en moeder’, aldus een trotse John van Zweden over de historie van het familiebedrijf.

Van Zweden: ‘Op 28 januari 2000 is het kleine winkeltje verhuist naar onze huidige locatie aan de Oude Haagweg. Omdat voornamelijk behang werd verkocht, werd de naam al snel ‘Behangparadijs John van Zweden’. De dag van vandaag is het anders, vandaar dat we de naam aangepast hebben naar John van Zweden Woninginrichting.’

Kay en Joelle – vierde generatie – staan nu aan het roer van het familiebedrijf en verkopen dus niet meer alleen verf en behang. Kay van Zweden licht toe: ‘Je kunt bij ons voor de gehele inrichting in de winkel terecht. Van complete woningstoffering, behang, vloeren tot aan zonwering, gordijnen, meubels en kasten-op-maat. In onze winkel kan iedereen slagen. Onze showroom is ruim 2.500 m2 groot en biedt maar liefst twee verdiepingen aan woonplezier’.

Foto: een trotse familie Van Zweden met (vlnr) Joelle, Kay, John en Wendy van Zweden

Maar ook de zakelijke markt wordt door het team bediend. ‘Waar we voorheen hoofdzakelijk de particuliere markt bedienden, zijn we inmiddels al jaren een grote speler geworden in het ontzorgen van de vastgoedwereld. Wij zijn projectstoffeerders voor heel Nederland en werken voor projectontwikkelaars en vastgoedbeheerders’, aldus Kay van Zweden.

Het 65-jarig bestaan wordt vandaag uiteraard gepast gevierd….

Business Netwerk Haaglanden feliciteert John van Zweden Woninginrichting met het 65-jarig bestaan en wenst het team nog vele succesvolle jaren toe!

 

Terug naar home