ANL IT sponsor van het eerste ANL IT | Padel Event 2023 van Business Netwerk Haaglanden

ANL IT sponsor van het eerste  ANL IT | Padel Event 2023 op 2 februari bij Plaza Padel Rijswijk

Voor de partners en leden van Business Netwerk Haaglanden (BNH) is Necdet Arslan van ANL IT als kringlid inmiddels al een bekend gezicht. Al enige jaren bezoekt Arslan met regelmaat de bijeenkomsten van Business Netwerk Haaglanden. ‘Eigenlijk ben ik nooit zo’n netwerker geweest, maar bij BNH voelde ik mij vanaf het eerste moment op mijn gemak’, aldus de ondernemer in de IT dienstverlening.

Maar ANL IT is geen onbekende partij in het Haagse. Necdet Arslan licht toe: ‘We make IT work is eigenlijk onze slogan. ANL IT heeft ruim 20 jaar ervaring in het implementeren en onderhouden van de complete IT van diverse organisaties. Het is ons streven om hét aanspreekpunt voor de klant te zijn wat betreft de totale IT. Of het nu gaat over oplossingen voor servers, infrastructuur, systeembeheer, VoIP, werkplekbeheer, netwerkbeheer, tablets, smartphones of wifi. Samen met onze partners realiseren we dit graag voor onze klanten’.

 

Foto (vlnr): Padelmanager Patty Vollebregt, Bas Foss (ANL IT), Leonard van Spronsen (BNH), Necdet Arslan (ANL IT) en Michiel Ceha (Kasterop) stiekum al in training voor 2 februari…..

Met veel enthousiasme ondersteunt de sympathieke Necdet Arslan ook events zoals het eerste Padel Event 2023. ‘Een hartstikke leuk idee om ook sportieve activiteiten in het netwerken te integreren eigenlijk. Wij waren bij ANL IT gelijk enthousiast, waardoor wij dan ook graag onze naam hieraan verbinden. En door de verbinding te realiseren, komen we in contact met gelijkgestemden en dat vinden we altijd leerzaam en prettig’,  verduidelijkt Arslan die samen met zijn compagnon Bart Foss uiteraard ook zal deelnemen aan het Padel Event op 2 februari.

Het eerste ANL IT | Padel Event 2023 van Business Netwerk Haaglanden op 2 februari is inmiddels bijna volgeboekt.

Meer weten over ANL IT? Ga dan naar www. anl.nl of neem contact op met Necdet Arslan (necdet@anl.nl)

 

 

Terug naar home