Winterse editie LEVEN Magazine Den Haag feestelijk gelanceerd!

‘Het vroegertje’ van de heren van Raymond Lier en Sylvester van Oel vond gretig aftrek afgelopen week tijdens een wederom glanzende bladpresentatie van de wintereditie van  LEVEN Magazine Den Haag. Het ‘gouden’ eigen drankje van de heren van Cycle and the City paste prima binnen het sfeervolle Amare in Den Haag, waar de uitstekende gastvrijheid van Irene Kovacs en Jan Zoet boekdelen sprak. Diverse leden van Business Netwerk Haaglanden (BNH), zoals André van Herk, Nicole Vrolijk, Margot Houtaar, Leo van den Nouweland, Leonard van Spronsen en Ronald Bakker gaven acte de présence.

Met trots presenteerde bladmanager Diana Boer wederom een prachtige, nieuwe editie van het magazine. ‘Een heerlijke presentatie in een bomvol Amare Den Haag. Met een winterse editie van 148 pagina’s is het weer een feestje geweest om deze editie tot stand te mogen brengen. Maar een feestje maak je niet alleen, dus heel veel dank aan allen die dit mogelijk hebben gemaakt’, aldus de immer enthousiaste Boer.

Foto: de kerstman samen met (vlnr) couturier Peter George D’Angelino Tap, Diana Boer, Paula Udondek en Jeroen Cieremans tijdens de succesvolle bladpresentatie van de wintereditie van Leven Magazine Den Haag.

#levenmagazine #glossy #wintereditie #bomvol #52 #outnow

Deze winterse editie digitaal bekijken? Ga naar DEZE LINK!

Over LEVEN Den Haag

LEVEN! magazine Den Haag is het regionale glossy magazine dat vier keer per jaar verschijnt. Het magazine is bedoeld voor iedereen die in de regio woont, werkt en studeert. Verhalen voor en door zowel particulieren als ondernemers. Iedere editie van LEVEN! biedt een aantrekkelijke mix van redactie en commercie over de laatste nieuwtjes uit uw regio. Niet alleen is het magazine verkrijgbaar in de losse verkoop of via een abonnement, het blad ligt ook bij vele winkels, horecagelegenheden, adverteerders en theaters. En in ruim 2000 wachtruimtes – van huisartsen tot schoonheidsspecialisten – verspreid door heel Haaglanden.

Terug naar home