Tanzaniaans Kili Seasons Hotel: ‘nieuw’ onderdeel netwerk Business Netwerk Haaglanden

Nieuw schitterend 5* hotelcomplex in Tanzania met o.a. golf- en safari-activiteiten

De foto onder van het prachtige landschap van Tanzania spreekt boekdelen. Tanzania… een relatief onbekende beauty in het Afrikaanse landschap. Het verhaal van André van Herk – ambassadeur van Business Netwerk Haaglanden (BNH) – kent eigenlijk géén grenzen. Zeker niet als het over zijn vrijwilligersactiviteiten gaat in Arusha in Tanzania. Met de hulp van inwoners en ondernemers uit Wassenaar verrees Van Herk de afgelopen jaren er de Dinka School, een nieuwe thuis voor kinderen die anders geen toekomst hebben.

Degenen die André kennen, weten dat hij een man van zijn woord is én een ongeremde drive heeft. Het leidt geen twijfel dat hij met regelmaat zijn activiteiten in Tanzania deelt met zijn omgeving. ‘We geven de inmiddels 150 kinderen op de Dinka School onderdak en leren ze rekenen en schrijven’, aldus van Herk enthousiast. Zijn enthousiasme reikt veder dan alleen het opzetten van een Dinka School. ‘Inmiddels hebben we Tanzania zo in ons hart gesloten en zijn de ervaringen zo intens, dat we ook de stap hebben gewaagd om te investeren in een luxueus hotel: het Kili Seasons Hotel’.

Tijdens de Early Christmas Edition van BNH bij Van der Valk Hotel Den Haag Nootdorp van 11 november jl, stelde Van Herk een vakantieweek voor twee personen in het bijzondere resort tot de beschikking. Ondernemer Duco Rob raakte onder de indruk en bood op de veilingprijs, waardoor er een mooi bedrag voor een ander goed doel (Stichting Lotje) werd opgehaald. En Duco Rob heeft dan ook de primeur om als eerste naar Kili Seasons te vertrekken. ‘Ik heb er zin in en ben zeer benieuwd’, aldus de eigenaar van DesktoTopWork uit Den Haag.

Van Herk: ‘Graag deel ik mijn ervaringen over dit prachtige land met andere ondernemers. Daarom is het mooi dat Hotel Kili Seasons inmiddels geopend is. Hierin kun je alles wat Tanzania te bieden heeft ontdekken. Met een groot zwembad, een bar en restaurant vlakbij het zwembad en ons eigen ‘Kili Beach’ strand aan de Usa rivier kom je als gast zeker aan ontspanning toe. In de omgeving kun je golfen, wandelen, paardrijden en op safari gaan. Kili Seasons hotel is namelijk gelegen nabij de op nummer vijf mooiste golfbanen van Afrika. De Golf Club biedt een spectaculair uitzicht op de berg Meru en de Kilimanjaro, de hoogste berg van Afrika’.

De activiteiten met Kili Seasons deelt Van Herk dan ook graag met het BNH-netwerk. ‘Tanzania is nog redelijk onbekend als vakantieland, maar kijkend naar Kili Seasons ligt het Kilimanjaro Internationaal vliegveld vlakbij en een vlucht naar het tropische Zanzibar behoort tot de mogelijkheden’.

Meer weten over de mogelijkheden van Kili Seasons Hotel in Tanzania? Neem dan rechtstreeks contact op met André van Herk of ga naar www.kiliseasons.com (website in EN & NE taal)

Terug naar home