Royal Christmas Fair heerlijk decor voor gezamenlijke bijeenkomst Business Kringen BNH

Royal Christmas Fair-organisator Peter Boelhouwer liet er gisteren geen gras over groeien tijdens de door Business Netwerk Haaglanden (BNH) georganiseerde lunch dat werd gehouden in het Royal Christmas House op de inmiddels befaamde Royal Christmas Fair. ‘Mooi dat het weer kan en blij dat we alle business kringen van Business Netwerk Haaglanden hier vandaag mogen ontvangen tijdens een heerlijke lunch’.

Boelhouwer blikte voor de ruim 60 aanwezigen – nadat Leonard van Spronsen van BNH het welkomstwoord had gehouden – kort terug op de afgelopen jaren. ‘We zijn de afgelopen maanden met acht man dagelijks bezig geweest om hier van 8 t/m 23 december, iedere dag van 12.00-21.00 uur aan het Lange Voorhout Neerlands mooiste kerstmarkt te hebben. Nóg feestelijker, sfeervoller en kleurrijker dan voorheen. En het is voor iedereen gratis toegankelijk’, benadrukte Boelhouwer enthousiast.

Foto: een impressie van de gezamenlijke lunch van de BNH Business Kringen tijdens de Royal Christmas Fair (fotocredit: Richard Mulder)

Kiki Vikdazir – manager van Stichting Lotje – mocht uit handen van BNH-ambassadeur André van Herk de cheque van ruim 32.000 euro in handen nemen. Het mooie bedrag – opgehaald door de BNH-leden tijdens de pré-christmasparty van 11 november jl bij Van der Valk Hotel Den Haag Nootdorp – zal stapsgewijs besteed worden aan de activiteiten voor de kinderen die het écht nodig hebben. ‘De eerste activiteit is om op 28 december 800 kinderen van arme gezinnen een heerlijke middagbezoek te brengen aan de bioscoop met alles erop en eraan. Zodat ze op deze wijze een leuk uitje hebben tijdens de vakantieperiode’, aldus Leonard van Spronsen.

Na de informatie over een aantal nieuwe kringleden voor het jaar 2023 en een passend slotwoord, bleef het nog lang gezellig in het prachtige Royal Christmas House dat zich uitstekend leent voor groepen vanaf 20 personen. ‘Er is volop keuze uit verschillende feestelijke lunch-, borrel- en dinerarrangementen’, aldus Boelhouwer tot slot. Meer weten? Stuur een e-mail naar events@royalchristmasfair.nl

Alles over de Royal Christmas Fair vind je via www.royalchristmasfair.nl

Terug naar home