Ook Exterus sluit zich aan als nieuw premium lid Business Netwerk Haaglanden

‘Happy people make happy clients’, aldus het motto van Evert Roeten van Exterus die namens de directie zijn premium lidmaatschap bij Business Netwerk Haaglanden (BNH) bekrachtigt. ‘We zijn nooit zo van het netwerken geweest, maar hebben veel over het netwerk en de kracht van BNH gehoord. Als relatief jonge ondernemers is het goed om kennis op te doen en onze kennis op het gebied van internationale wet- en regelgeving te delen’. Welkom!

De directie van Exterus – met naast Evert Roeten, Paul Roeten en Dennis von Oven in het team – is een informele en hechte organisatie dat bedrijven helpt met de tewerkstelling van internationale medewerkers, expats of kennismigranten, door het regelwerk en de risico’s uit handen te nemen. ‘Wij werken voor opdrachtgevers zoals TBI Infra, Samsung, Krone, Bilfinger en WarChild. Daarbij zorgen wij er eigenlijk voor dat bedrijven compliant zijn en dus voldoen aan wet- en regelgeving. Zo bieden we een zorgeloze start en verblijf voor kennismigranten, expats en internationale medewerkers.  Ze weten dan zeker dan ze geen risico’s lopen’, legt Evert Roeten in het kort uit. ‘Voor ieder arbeidsmigratie vraagstuk hebben wij eigenlijk een praktische oplossing’.

Foto (vlnr):  het directieteam van Exterius met Evert Roeten, Paul Roeten en Dennis von Oven samen met Leonard van Spronsen van BNH (2e van links)

Ook voor medewerkers is Exterus inmiddels uitgegroeid tot een prettige organisatie om voor te werken. Dennis von Oven is daar blij mee: ‘Bij ons heerst een no-nonsense mentaliteit. We hebben een heldere koers en die delen we graag met onze medewerkers. We willen ook weten wat hun drijft en hun de ruimte geven om het beste uit hunzelf te halen, hun talenten te ontwikkelen en hun ambities waar te maken. Zo vieren we successen, kunnen ze opleidingen volgen, seminars bezoeken, en zichzelf blijven ontwikkelen’.

Meer weten over Exterus? Ga dan naar www.exterus.nl of ontmoet één van de directieleden op de bijeenkomsten van BNH!

 

 

Terug naar home