Bedankt voor 2022 én Merry Christmas!!

Een zeer bijzonder jaar 2022 waarbij we met Business Netwerk Haaglanden (BNH) weer mooie verbindingen hebben mogen faciliteren. Met heerlijke bijeenkomsten die uitstekend bezocht werden door onze partners en (premium) leden. Een mooie, kwalitatieve toename van diverse, passende bedrijven die van toegevoegde waarde zijn in ons netwerk. Dit heeft inmiddels tot een wachtlijst geresulteerd.

‘Wellicht is komende woensdag 28 december één van onze mooiste events dankzij de BNH inzamelactie van 11 november jl: in Pathé Het Spui genieten 800 Haagse kinderen – die afhankelijk zijn van de voedselbank – van een Kerstvakantie-uitje, met een bioscoopfilm in combinatie met een Mc Donalds bezoek. Stichting Lotje en een aantal ondernemers uit het BNH-netwerk zijn erbij deze dag. Een hoogtepunt dat we dit met BNH hebben kunnen realiseren’, aldus Leonard van Spronsen van BNH.

Foto: Business Netwerk Haaglanden – met (vlnr) Leonard van Spronsen, Marjan van Berkel en Steven Corijn – wenst iedereen fijne feestdagen!

Een speciaal dankwoord is overigens zéér gepast aan onze trouwe partners, die ons een warm hart toedragen. Goed om hun – naast ons dank aan de vele (premium)leden – zó voor de kerstdagen apart te benoemen.

Dank aan de partners van BNH:

Credion Haaglanden (Mark Buytelaar), HJF Advocaten (Florence en Steven Jonker), Hoornwijckgroep (Leo van den Nouwenland en Ronald Bakker), Van der Valk Den Haag Nootdorp (Effy van der Valk en Ted van der Valk), ShowBird (Hasan Tagi en Jacco Goossens), BoitenLuhrs (Ard Haan en Frank Gelijnse), Woninginrichting John van Zweden (John van Zweden en Kay van Zweden), DB Evenementen (Peter Boelhouwer), BP Kerkhof & Zn (Jan Paul Kerkhof), Value2U (Bruce Kalloe), SocialLane (Jochem van Loon en Petrouska van Loon), Van Heugten Tours – MobiWerk (Wesley van Heugten, Tim van Heugten en Marcel van Heugten), Sportiff Company (Patrick Vierhout en Stella van Houten), MAIN Energie (Arjan Pronk en Robert Jonen), ADO Den Haag (Edwin Reijntjes en Miriam van Hemert) en tot slot I Am Luigi (Bart-Jan Smittenaar).

Met trots op onze mooie club…..wensen wij iedereen fijne feestdagen!

Namens Business Netwerk Haaglanden

Leonard van Spronsen | Marjan van Berkel | Steven Corijn

www.businessnetwerkhaaglanden.nl

info@businessnetwerkhaaglanden.nl

Terug naar home