Uitmuntende ROC Mondriaan | Invitez tijdens Business Kring treedt toe tot netwerk BNH

De rollen waren deze keer omgedraaid. De herinneringen over de jonge schooljaren van Peter Boelhouwer en Leonard van Spronsen bij ROC Mondriaan hadden het geheugen van Harrie de Bruijn van ROC Mondriaan nog niet verlaten. ‘Laten we het dáár vooral níet over hebben’, aldus een lachende Harrie de Bruijn. ‘Wij zijn enorm trots dat oud-leerlingen hier vandaag te gast bij ons zijn en we kennis en netwerk met elkaar kunnen delen’, aldus ROC Mondriaan-bestuurder tijdens de editie van de Business Kring Goud van Business Netwerk Haaglanden (BNH) aan de Koningin Marialaan te Den Haag afgelopen dinsdag.

De gastvrijheid van Harrie de Bruijn samen met Frank Plaatsman (Event en Relationship manager) werd duidelijk teruggezien in het optreden van de verschillende studenten die de uitgebreide lunch volledig hadden verzorgd. ‘ROC Mondriaan wil met het leerwerkbedrijf Invitez de buitenwereld naar binnen halen, nieuwe trends verkennen en experimenteren met nieuwe producten en technieken. Dit alles in het teken van leren, nieuwe kennis ontwikkelen en kennis delen. Samenwerking tussen praktisch onderwijs en het bedrijfsleven is van vitaal belang in de ontwikkeling van kennis en vaardigheden van onze jeugdige studenten. We pleiten ervoor om deze samenwerking nog meer vorm te geven, waarbij we blij zijn dat ROC Mondriaan en BNH vanaf heden ook formeel aan elkaar gekoppeld zijn’, lichtte Plaatsman enthousiast toe.

Foto: bestuurder Harrie de Bruijn geeft een toelichting over de activiteiten van ROC Mondriaan | Invitez

 

Plaatsman refereerde hierbij direct naar de formele toetreding van ROC Mondriaan bij het ledenbestand van BNH. Leonard van Spronsen: ‘Ook onze leden van BNH vinden de samenwerking tussen studenten en bedrijfsleven belangrijk. We zijn dan ook blij dat ROC Mondriaan vanaf heden is toegetreden en dat we elkaar hierin kunnen versterken’. Steven Corijn van BNH vult aan: ‘De jeugd heeft de toekomst. De arbeidsmarkt heeft hun meer dan ooit nodig én deze samenwerking levert een bijdrage aan het toekomstperspectief van de studenten. Maar ook onze leden kunnen gebruik maken van een deels nieuw netwerk hierdoor’.

Foto: genieten geblazen tijdens de uitstekend verzorgde lunch aan de Business Kring Goud van BNH door de studenten van Invitez

Kortom: van harte welkom Harrie de Bruijn en Frank Plaatsman in het netwerk van BNH. Meer weten over de mogelijkheden van ROC Mondriaan | Invitez, ga dan naar DEZE LINK of ontmoet de heren op één van onze komende  bijeenkomsten.

 

 

Terug naar home