‘Spaanse Droomhuizen’ nieuw premium lid van Business Netwerk Haaglanden

Per heden heeft ‘Spaanse Droomhuizen’ zich aangesloten als nieuw premium lid van Business Netwerk Haaglanden (BNH). ‘Hoewel we natuurlijk regelmatig in Spanje vertoeven, willen we graag in ‘onze’ regio Haaglanden onze kennis en netwerk delen. Vandaar onze aansluiting bij BNH’, aldus een enthousiaste Erwin Hartgring. ‘We zien het als een aanvulling in ons netwerk. Ze zijn van origine Haags georiënteerd en ja…wie wil nu uiteindelijk géén Spaans droomhuis……’, aldus een lachende Leonard van Spronsen van BNH die verheugd is met de toetreding. Welkom!

‘Kopen zonder zorgen’ is het motto van mede-eigenaar Erwin Hartgring. ‘Er zijn diverse redenen om een huis te kopen in Spanje. Denk aan een tweede woning, te willen overwinteren of zelfs te emigreren. Een hele belevenis, maar met Spaanse Droomhuizen staan we voor onze klanten klaar om het ideale huis voor hun te vinden. En daar wil je zo min mogelijk zorgen over hebben’, verklaart Hartgring die samen met compagnon Jacqueline van Vliet al ruim 10 jaar actief is in de vastgoedmarkt in Spanje.

Foto: Erwin Hartgring en Jacqueline van Vliet, nieuw premium lid van Business Netwerk Haaglanden

Hartgring vervolgt: ‘We helpen onze klanten in de zoektocht naar het perfecte Spaanse Droomhuis, wat betekent dat we begeleiden tijdens het hele aankoopproces van A tot Z. Alles is erop gericht om onze klanten alle persoonlijke hulp te bieden die nodig is. We hebben kennis van de markt.  Als team spreken we daarbij meerdere talen en zijn we gespecialiseerd in de mooie omgeving van Valencia.

Meer weten? Ga naar www.spaansedroomhuizen.com of neem contact op met Erwin Hartgring of Jacqueline van Vliet.

 

Terug naar home