Ook SCG Advocaten treedt toe tot Business Netwerk Haaglanden!

‘Ons kantoor is met het team advocaten en scheidingsmediators één van de grootste familierechtkantoren van Nederland. Wij helpen onze cliënten uit binnen- en buitenland in alle mogelijke familie- en erfrechtelijke geschillen met een persoonlijke aanpak’, licht advocaat/partner Marjet Groenleer de praktijk van SCG Advocaten toe. Vanaf heden is het advocatenkantoor – met vestigingen in Den Haag, Amsterdam en Eindhoven – toegetreden als premium lid bij Business Netwerk Haaglanden (BNH). Welkom!

Marjet Groenleer zelf is gespecialiseerd in internationale echtscheidingen. ‘Met de praktijk van SCG Advocaten adviseren en begeleiden wij voornamelijk in familie- en erfrechtelijke kwesties; dat is waar wij in onze praktijk dagelijks mee bezig zijn. Zelf beschik ik over ruim 20 jaar ervaring in het familierecht. Als advocaat en mediator begeleid ik expats bij hun echtscheiding, zowel buitenlanders die in Nederland wonen en werken (bijv. bij internationale organisaties/bedrijven als ICC, EPO, NATO, ESA, Shell, OPCW) als Nederlanders woonachtig in het buitenland’, aldus Groenleer.

 

Foto: Advocaat/partner Marjet Groenleer van SCG Advocaten, nieuw premium lid van BNH

Hoewel BNH met o.a. HJF Advocaten een prima advocatenkantoor in haar gelederen heeft, is de toevoeging van SCG Advocaten een aanvulling volgens Leonard van Spronsen en Steven Corijn van BNH. ‘Uiteraard overleggen wij met onze partners over dit soort toetredingen. We kijken dan of de toetreding wel/niet een toevoeging is in het netwerk. De bestaande partijen kunnen juist een samenwerking zoeken met SCG Advocaten aangezien zij op het gebied van familie- en erfrecht hun specialismen hebben. Marjet is daarbij een gerenommeerd advocaat binnen het internationaal familierecht. HJF Advocaten is specialist op andere gebieden, vandaar dat de toetreding van SCG Advocaten een welkome aanvulling is in het netwerk’, aldus Van Spronsen hierover.

Meer weten over SCG Advocaten? Ga naar www.scg-advocaten.nl of ontmoet Marjet Groenleer op één van de komende bijeenkomsten van Business Netwerk Haaglanden.

Terug naar home