Ondernemersgala Den Haag op zaterdag 23 maart 2023

Het Ondernemersgala Den Haag 2023 vindt op zaterdag 23 maart 2023 plaats in het Atrium van het Haagse stadhuis. ‘Jaarlijks halen we met het Ondernemersgala Den Haag een waanzinnig bedrag op voor lokale, goede doelen die de Haagse samenleving ten goede komen. Ook dit jaar hebben wij twee doelen geselecteerd die ondernemers kunnen steunen tijdens hét benefietgala van het jaar: Ronald Mc Donald Huis & Stichting Lotje’, aldus de enthousiaste Marjolein de Jong, voorzitter van het bestuur van het Haagse evenement.

‘Krachten bundelen van ondernemers en alle betrokken partners zorgt altijd voor een prachtige avond. Vorig jaar bracht deze avond met de tafelverkoop, veiling en loterij maar liefst € 133.000,- op voor de bestemde projecten’, aldus de uitvoerende organisator Peter Boelhouwer van DB Evenementen tijdens de gezellige kick-off van 7 november jl. die plaats vond bij partner ROC Mondriaan bij gastheer Harrie de Bruijn. Naast het bekendmaken van de goede doelen en de nieuwe partners Randstad, VNO NCW en SocialLane, startte ook de tafelverkoop voor het gala op 25 maart 2023.

Foto onder: Het bestuur van het Ondernemersgala Den Haag met (vlnr) Frank Wetters, Remco Koerts, Richard van Maurik en Dennis Werkman met in het midden voorzitter Marjolein de Jong. Op de achtergrond een korte blik van de preview van de nieuwe website, gemaakt door SocialLane.

Er kunnen inmiddels tafels gereserveerd worden, maar wees er snel bij want vol=vol. ‘We zijn altijd blij met het enthousiasme van alle partijen en de tafelverkoop gaat dan ook snel. We adviseren dan ook om er ook dit jaar weer snel bij te zijn’, eindigt Marjolein de Jong.

Meer informatie (én het reserveren van tafels) over het Ondernemersgala Den Haag vind je via www.ondernemersgaladenhaag.nl

Terug naar home