Nelisse Makelaarsgroep nieuw premium lid Business Netwerk Haaglanden!

‘Enthousiasme, plezier en de wil om net dat beetje extra doen. Mogelijkheden zien, denken in oplossingen, waarbij kennis en kwaliteit voor ons centraal staan. Dát zijn voor ons belangrijke uitgangspunten, waardoor ik mij al jaren als een vis in het water voel’, verklaart de Scheveningse Nicole Vrolijk, directeur van Makelaarsgroep Nelisse dat zich vanaf heden als premium lid bij Business Netwerk Haaglanden voegt. Welkom!

Vanuit het mooie Statenkwartier is het makelaarskantoor al ruim 40 jaar actief in Den Haag en omstreken. ‘We zijn een solide partij die particulieren, bedrijven en investeerders de weg wijst in vastgoedland. Al sinds 1977 toen oprichter Jan Nelisse het kantoor startte. Vanaf 1984 ben ik erbij gebleven en het zegt genoeg dat ik na al die jaren me nog steeds elke dag met vol enthousiasme inzet voor onze klanten én medewerkers’, aldus een trotse Vrolijk.

Foto: Nicole Vrolijk van Nelisse Makelaarsgroep, nieuw premium lid van BNH.

Het geheim van een succesvolle makelaarsgroep valt dan ook wel te verklaren. Nicole Vrolijk: ‘We luisteren goed en geven deskundig advies. In onze service gaan we ver. We beschikken over een schat aan kennis, een grote vaste klantenkring en een breed netwerk. En onze toetreding tot Business Netwerk Haaglanden (BNH) past hier ook uitstekend bij. We zijn sterk regionaal actief en heb vele positieve verhalen over BNH vernomen en kom ze regelmatig tegen. Ik sluit dan ook graag aan’.

Ook maatschappelijk is Nicole Vrolijk al jaren actief. ‘Ik zet me graag in voor maatschappelijke doelen, want dat is belangrijk voor de algehele ontwikkeling van onze regio. Zo ook ben ik al een aantal jaren met plezier voorzitter van de Stichting Ondernemersprijs Haaglanden. Ook op deze wijze draag ik graag mijn steentje bij aan de maatschappij’, eindigt de enthousiaste onderneemster.

Meer weten over Nelisse Makelaargroep? Ga naar www.nelisse.nl of ontmoet Nicole Vrolijk op één van de komende bijeenkomsten van Business Netwerk Haaglanden.

Terug naar home