Geslaagde partnerbijeenkomst BNH bij Restaurant Goud!

Restaurant Goud was met Herman den Blijker niet voor niets samen met Bruce Kalloe gastheer van de partnerbijeenkomst+ van Business Netwerk Haaglanden in ……Rotterdam. Kalloe liet zijn ondernemersgeest spreken en nam de ongeveer 40 aanwezigen mee in de wereld van loonsubsidie. ‘Value2u is specialist op het gebied van sociale zekerheid. Met de zogenoemde B.I.G. Analyse wordt diepgaande premieonderzoek over de loonadministratie uitgevoerd, zodat te veel afgedragen premies inzichtelijk worden. We verzorgen daarbij het terugvorderingproces op basis van ‘no cure no pay’, aldus de enthousiaste Kalloe naar de aanwezigen toe.

Ongeveer 40 genodigden genoten van het viergangenmenu die Den Blijker met zijn team voorschotelde. Gepaard gegaan met heerlijke drankjes en hapjes die de smaakpupillen lieten sudderen, zat de sfeer bij de aanwezigen al goed in. Gedurende het diner werd het gemakshalve mogelijk om van tafelschikking te wisselen. En uiteraard ontbraken de diverse pitches van aanwezigen niet, waarbij BNH-netwerker van het jaar Leo van den Nouweland de aftrap nam.  Peter Boelhouwer, Claudio Bolman en Ard Haan volgden.

Foto: tijdens het welkomstdrankje gaf Herman den Blijker (met microfoon) al een waardering aan van de samenwerking met Bruce Kalloe (met wit overhemd) van Value2U.

Ook Herman den Blijker werd met een aantal pittige vragen door Leonard van Spronsen nog even aan de tand gevoeld, waarbij Den Blijker in zijn ondernemersverhaal diverse tips en trick aangaf. Dat was tevens ook het sein voor een laatste drankje, waarna de geslaagde avond werd afgesloten

Kortom, met heerlijke food & drinks, een puike presentatie door Bruce Kalloe om in een informele sfeer een geslaagde partnerbijeenkomst + van BNH neer te zetten.

Op naar 9 december…..

 

Meer weten over Value2U? Ga naar www.value2u.nl

Terug naar home