Partner BNH introduceert nieuw, premium lid: welkom JobKans!

Een mooi gegeven binnen het uitgebreide netwerk van Business Netwerk Haaglanden (BNH)….. een partner die een introducé aanbeveelt om deel te nemen aan het netwerk. Beter kun je het als BNH niet treffen! Zo ook bij de toetreding van JobKans, waarbij Kenneth de Haan als nieuw premium lid aansluit bij BNH. En dit allemaal op aangeven van BNH-partner Leo van den Nouweland van de  Hoornwijck Groep. Kenneth, van harte welkom en Leo bedankt voor de verbinding!

‘Eigenlijk zijn wij anders dan anders. Wij bemiddelen en begeleiden werknemers die een extra steuntje in de rug nodig hebben’, aldus Kenneth de Haan van JobKans die zijn specifieke propositie van zijn bedrijf nader toelicht.  ‘Onze werknemers helpen wij aan een baan die pas bij hun talenten. Werkgevers kunnen de talenten van onze gemotiveerde en loyale werknemers benutten. Zonder dat werkgevers hier risico in lopen én tegen gereduceerde tarieven’.

 

Foto: nieuw BNH-kringlid Kenneth de Haan (r) in een gezellig onderonsje met BNH-partner Leo van den Nouweland van de Hoornwijck Groep

Dat smaakt naar meer. De Haan glimlacht: ‘JobKans werkt voor iedereen. Goed personeel is uiteraard een voorwaarde om als bedrijf succesvol te zijn. Door werknemers met een afstand tot de arbeidsmarkt aan te nemen hebben bedrijven de mogelijkheid om gemotiveerde werknemers geheel op te leiden,  zodat zij perfect passen binnen de organisatie. Wij dragen de werkgeversrisico’s en berekenen lagere tarieven. Een mooie manier om een sociaal personeelsbeleid te creëren’, aldus De Haan, die afgelopen maandag bij de Netwerk Bowling Challenge bij Lommerrijk aanwezig was. ‘Een geslaagde en leuke bijeenkomst, waarbij ik leuke, nieuwe contacten heb kunnen opdoen’, aldus een gemotiveerde Kenneth de Haan.

Meer weten? Neem contact op met Kenneth de Haan of mail naar info@jobkans.nl Of kijk op de website www.jobkans.nl

Terug naar home