Buffel Groep nieuw lid van Business Netwerk Haaglanden

Voor Tjalle Brouwer – samen met Remco van Uffelen oprichter van de Buffel Groep – is de regio Haaglanden een interessant werkgebied. ‘De Buffel groep is sterk in totaal renovatie en onderhoud van zakelijk vastgoed. We voeren renovaties van A tot Z uit met een vast team van betrouwbare vakmensen, en de regio Haaglanden is voor ons belangrijk. Vandaar ook onze aansluiting bij Business Netwerk Haaglanden (BNH). Dit past precies bij ons: een no-nonsense club waarbij de mensen én verbindingen centraal staan’, aldus het nieuwe lid van BNH. Welkom Tjalle!

Tjalle Brouwer licht in het kort de filosofie van de Buffel Groep toe: ‘Wij houden van samenwerking, want dat maakt sterk. Onze jarenlange praktijkervaring als zelfstandige renovatiespecialisten hebben wij gebundeld om vastgoedbeheerders, beleggingsmaatschappijen, investeerders en eigenaren met raad en daad bij te staan in de opwaardering van hun vastgoed. Met onze kennis, expertise en ervaring kunnen wij al vanaf een vroeg stadium in het proces waarde toevoegen’.

Foto: Tjalle Brouwer (r) van de Buffel Groep, nieuw lid van Business Netwerk Haaglanden

Voor de Buffel Groep is kwaliteit een vanzelfsprekend uitgangspunt. ‘Bij ons is afspraak = afspraak. Wij gaan elke uitdaging aan en zijn goed in omvangrijke vastgoedprojecten, waarbij we voor het beste resultaat gaan. Wij zijn een ideale ‘one stop shop’ voor vastgoedbeheerders, vastgoedinvesteerders en vastgoedeigenaren. Full service betekent dat we de renovatie van het bedrijfspand(en) van begin tot eind aanpakken. Binnen, buiten én om het pand. Van het strippen, slopen tot het opbouwen en turn-key opleveren van een vernieuwd (duurzaam) bedrijfspand, winkelcentrum, kantoorpand of kantorencomplex’, aldus Brouwer overtuigend.

Wilt u meer weten over de Buffel Groep? Neem dan contact op met Tjalle Brouwer of ga naar www.buffelgroep.nl

Terug naar home