WMK Vastgoed nieuw premium lid Business Netwerk Haaglanden

Het netwerk van Business Netwerk Haaglanden (BNH) blijft in ontwikkeling en dat is goed nieuws voor de partners & (premium) leden van het netwerk. Ook WMK Vastgoed sluit zich aan als premium lid bij het netwerk en eigenaar Wouter Kooijman is komende maandag 5 september zeker aanwezig tijdens de Zomerse Spaanse Avond in Scheveningen om kennis te maken met het bijna 200 leden tellende Haagse netwerk. Welkom Wouter!

‘Wij zijn in Den Haag en omstreken actief met diverse huisvestingsvragen. WMK Vastgoed is een modern advieskantoor, gespecialiseerd in (ver)huur en (ver)koop van kantoorruimten, winkelpanden of bedrijfsruimte’, aldus Wouter Kooijman stellig. ‘In een vastgoedmarkt die complexer en transparanter is dan ooit, bieden wij gedegen kennis van de lokale markt en vastgoedadvies op maat. En onze aansluiting bij BNH sluit hier perfect op aan. Het is namelijk altijd belangrijk om het regionale netwerk te versterken’.

Foto: vastgoedspecialist Wouter Kooijman, eigenaar van WMK Vastgoed BV én nieuw premium lid van Business Netwerk Haaglanden

Kooijman beschikt over uitgebreide expertise. ‘Of je nu zoekt naar nieuwe huisvesting, verhuur/verkop van leegkomende of leegstaande bedrijfsvastgoed of het aankopen en/of huren van nieuwe kantoor-, winkel- of bedrijfsruimte, we gaan geen uitdaging uit de weg en staan altijd klaar voor (nieuwe) klanten. Neem gerust contact met ons op’, aldus de toelichting van Kooijman die met ruim 30 jaar ervaring in het bedrijfsmatige vastgoed gerust een ervaren vastgoedspecialist genoemd mag worden.

Meer weten over WMK Vastgoed? Ga naar www.wmkvastgoed.nl of neem direct contact op met Wouter Kooijman via wouter@wmkvastgoed.nl. Of ontmoet Wouter op één van de komende bijeenkomsten van BNH.

#business #verbinden #netwerk #businessnetwerkhaaglanden

Terug naar home