RS Golfshop nieuw lid Business Netwerk Haaglanden

Dat golf een steeds belangrijker onderdeel begint te vormen binnen het netwerkgebeuren is voor de actievelingen in netwerkend Haaglanden al langer bekend. Het netwerk in dit segment ontwikkelt zich rap en daardoor is de uitbreiding ervan ook alleen maar interessant voor eenieder die zich hierin verdiept. Leonard van Spronsen van Business Netwerk Haaglanden: ‘Hoe mooi is het dan ook dat RS Golfshop van Ramon Schilperoord zich als nieuw lid aansluit bij het netwerk van Business Netwerk Haaglanden. Daar zijn we blij mee’. Welkom Ramon!

Ramon Schilperoord is met RS Golf met twee golfshops op Golfbaan Delfland en Golfcenter Seve een bekend gezicht voor het golfpubliek. Schilperoord licht toe: ‘RSGolfshop is een golfwinkel & webshop waarbij iedereen terecht kan voor alle golfartikelen: van tee’s en handschoentjes tot complete golfsets. Met merken zoals Callaway, Taylormade, Ping, Mizuno, Cobra en Titleist. Daarnaast bieden wij ook de mooiste kleding aan van G/Fore, Peter Millar, Footjoy en Nike. Maar ook voor golfles en golfreizen kun je goed bij ons terecht. En in de golfshops staan ervaren fitting consultants die adviseren welke clubs het beste bij de golfer past’.

Foto: Ramon Schilperoord van RS Golf, nieuw lid van Business Netwerk Haaglanden

‘Het plaatje is rond voor de velen actieve golfers binnen ons netwerk’, glimlacht Van Spronsen die zelf ook begonnen is met actieve deelname aan het golfen. ‘Des te leuker en interessanter is de toetreding van Ramon binnen het netwerk’.

Meer weten? Ga naar www.rsgolf.nl

Terug naar home