Nieuw premium lid Keiretsu Europe sluit zich aan bij Business Netwerk Haaglanden

De eerste bijeenkomst afgelopen maandag van account directors Juliette Boesenach en Thierry Wolterbeek van nieuw premium lid Keiretsu Europe BV met Business Netwerk Haaglanden (BNH) smaakte in ieder geval naar meer. ‘We hadden BNH al even in het vizier en we zijn verheugd onderdeel uit te kunnen maken van dit Haagse netwerk, zodat wij ook onze kennis en netwerk kunnen delen’, aldus Juliette Boesenach. Welkom beiden!

Thierry Wolterbeek over Keiretsu Europe. ‘We hebben een creatief team met passie voor het maken van premiums die een verhaal vertellen op basis van de Japanse Keiretsu filosofie’, aldus de account director die al enige jaren inmiddels in het netwerk ‘meedraait’. ‘En dit doen we al ruim 17 jaar’, vult hij aan over Keiretsu Europe dat met het kantoor gevestigd is in een ruim, uniek en transparant pand op een zichtlocatie langs de A13 vlakbij Rotterdam The Hague Airport.

Foto: Thierry Wolterbeek & Juliette Boesenach van Keiretsu Europe BV, nieuw premium lid van Business Netwerk Haaglanden

‘Onze projectmanagers ontwikkelen premiums, relatiegeschenken en corporate promotions die naadloos aansluiten op de identiteit en imago van merken. Producten die creatief en vernieuwend zijn en die de ontvanger écht raken. Door onze creatieve studio met graphic- en industrial designers, marketing/communicatie strategen en web professionals kunnen we snel en doeltreffend schakelen. Daarnaast werken we intensief samen met onze internationale partners waarbij we gebruik maken van elkaars netwerk, kennis en leveranciers. Op deze efficiënte en flexibele manier ontzorgt Keiretsu europe haar (internationale) klanten’, licht Boesenach toe.

Meer weten over de mogelijkheden van Keiretsu Europe? Neem contact op met Juliette en/of Thierry of neem een kijkje op www.keiretsu-europe.nl. Of ontmoet het nieuwe premium lid op één van onze komende bijeenkomsten.

 

Terug naar home