Heerlijke topeditie Spaanse Avond start 2e deel netwerkseizoen BNH!

Het 2e deel van het netwerkseizoen van Business Netwerk Haaglanden (BNH) bleek afgelopen maandag wederom een voltreffer. Een ideale, verbindende avond aan het Scheveningse strand bij Beachclub De Golfslag aan de voet van het befaamde Kurhaus Hotel was het gevolg. Ruim 100 partners en (premium) leden van BNH waren afgekomen op een sfeervolle avond, waar Spaanse food & drinks, muziek en vooral netwerken de boventoon voerden.  Met muzikale genot van de ‘Spaanse Gipsy Kings’ namelijk Janah Louard and the Gipsy’s, werd de lat – met dank aan de financiële bijdragen van BNH-leden Jan Kuyt en Freddy van den Bergh – hoog gelegd, maar met de prachtige, muzikale klanken waanden de aanwezigen zich volledig in Spaanse sferen.

Eigenaar Guido Venema was een tevreden man. ‘Speciaal voor deze avond stond Beachclub De Golfslag tot de volledige beschikking van BNH’, aldus de horeca-ondernemer die samen met zijn chef-kok en zijn team deze avond een puike prestatie afleverde. Venema bleek zijn zaakjes prima op orde te hebben.

Foto: de aftrap van de Spaanse avond door Leonard van Spronsen (BNH)

Diverse tapas en heerlijke paella gecombineerd met frisse drankjes op het heerlijke terras van De Golfslag. ‘Een ideale herstart van het 2e deel van het netwerkseizoen’, aldus Leonard van Spronsen van BNH die samen met Marjan van Berkel en Steven Corijn op een geslaagde avond kon terugkijken. ‘Mooie locatie, heerlijke ambiance en uitstekend om de banden met mede-partners en leden weer op te pakken’, benadrukte Van Berkel.

Van Spronsen gaf deze avond de laatste nieuwe (premium)leden van BNH even in het kort de gelegenheid om zich voor te stellen. Martijn Lentze, Juliette Boesenach, Mike Ligthart, Paul Lensink, Jordi de Kort, Wouter Kooyman, Tjalle Brouwer lieten zich dat géén twee keer zeggen en de korte pitches vlogen de aanwezigen dan ook om de oren.

Tegen het einde van de avond werd – in gezelschap van een heerlijke regenbui – de avond door Janah Louard en zijn metgezellen op een uitzinnige wijze afgesloten. Een mooie herinnering wederom bijgeschreven….

Terug naar home