070 Vastgoed nieuw premium lid Business Netwerk Haaglanden!

070 Vastgoed. Een heldere naam, actief door de jaren heen op de Haagse vastgoedmarkt als professionele vastgoedbelegger. Eigenaar Martijn Lentze bewerkt met een enthousiast team van 15 personen dagelijks de Haagse vastgoedmarkt. ‘Nu nog vanaf de Parkstraat, maar eind deze maand verhuizen we naar de Hoge Nieuwstraat’, aldus de ondernemer die vanaf heden premium lid is geworden van Business Netwerk Haaglanden (BNH). Welkom Martijn!

Waar meer dan 15 jaar geleden begonnen werd met het splitsen van een dubbel bovenhuis naar 2 enkellaagse appartementen voor de verhuur, werd al snel de stap gemaakt naar het bouwkundig splitsen van grotere panden naar meerdere zelfstandige appartementen voor zowel de verhuur als de verkoopmarkt. ‘Ernstig verslechterde panden en complexen waar ten tijde van de financiële crisis niemand een oplossing voor had, werden met veel creativiteit herontwikkeld tot splinternieuwe, sleutelklare appartementen. Deze discipline heeft zich bij ons door de jaren ontwikkeld tot de specialiteit om, met het toevoegen van waarde en het juiste ontwikkelplan, verouderd vastgoed te transformeren tot duurzame woongebouwen. Zo kunnen deze weer generaties een cruciale functie vervullen in de woonbehoefte van de stad,’ verduidelijkt Lentze die afgelopen maandag voor de eerste keer aanwezig was bij de BNH-bijeenkomst bij Beachclub De Golfslag.

Foto: het team van 070 Vastgoed met in het midden eigenaar Martijn Lentze, nieuw premium lid van Business Netwerk Haaglanden (BNH)

De ontwikkeling van 070 Vastgoed is nog zeker niet ten einde. Martijn Lentze: ‘Momenteel houden wij ons naast alle transformaties, renovaties en verdichtingsprojecten ook bezig met nieuwbouw-ontwikkelingen in de regio. Op deze wijze kunnen wij voor ieder gebouw of perceel de beste oplossing realiseren. Uiteraard worden deze allen opgeleverd met een duurzaam energielabel. Verder zijn we te allen tijden op zoek naar allerlei soorten vastgoed die een transformatie kunnen gebruiken.’

Inmiddels is de organisatie jaren geleden ook begonnen met een gespecialiseerde verhuurbemiddelingsorganisatie, 070 Wonen. ‘Deze verhuurt niet alleen de woningen uit eigen portefeuille, maar verzorgt ook de verhuur voor derden. Dit bedrijf is later uitgebreid met een aparte dienstverlenende beheerorganisatie, met veel actieve particuliere vastgoedbeleggers als klant’, besluit Lentze.

070 Vastgoed | T: 070-2192707 |info@070vastgoed.nl | www.070vastgoed.nl

Terug naar home