Speciale Frank van Overeem Memorial Day op 14 augustus

Het is alweer een jaar geleden dat Frank van Overeem, Mister Beachvolleybal, overleed. Frank van Overeem, met Lindobeach lid van én een frequente bezoeker van de bijeenkomsten van Business Netwerk Haaglanden, overleed op 11 juni 2021 om precies te zijn. ‘Helaas was het door de Coronamaatregelen voor veel mensen niet mogelijk om afscheid te nemen. Nu, een jaar later, is er samen met de Nevobo besloten om op zondag 14 augustus een speciale ‘Frank van Overeem Dag’ in het leven te roepen, om stil te staan bij zijn overlijden.

Een eerbetoon aan alles wat hij voor diverse mensen en met name voor de beachvolleybalsport heeft betekend’, aldus Michel Everaert namens de Nevobo en Annely van Overeem namens Lindobeach. ‘Deze dag valt samen met het NK Beachvolleybal in het ‘The Hague Beachstadium’, waar het eerbetoon aan Frank een speciaal plekje in het programma zal innemen’.

Annely van Overeem: ‘We verwelkomen op deze gedenkwaardige dag graag één ieder die met Frank heeft ge(net)werkt: beachvolleyballers zelf, zakenrelaties, leden van diverse businessclubs en relaties van de gemeente Den Haag. Tevens zal tijdens deze Memorial Day de reünie plaatsvinden voor iedereen die deel heeft genomen aan één van de reizen georganiseerd door Frank zijn bedrijf ‘Free Time Promotion’, later Lindobeach. Wij willen jullie graag uitnodigen om op deze zondag te komen (spelen) en de reis en herinneringen opnieuw te beleven. Hopelijk met vele oud bekenden en beachvrienden die toen gemaakt zijn. Iedereen is van harte welkom’.

‘Last but not least nodigen wij iedereen uit die betrokken is geweest bij onze indoor beachlocatie Lindobeach. Frank heeft eind 2007 deze locatie gecreëerd, in opdracht van de Nevobo, de thuisbasis van Beach Team Nederland. Nu 15 jaar later komen er nog steeds wekelijks honderden mensen beachvolleyballen, beachtennissen, (bedrijfs)uitjes vieren en jubileums houden’, aldus een terecht trotse Van Overeem.

 

Aanbieding + Memorial boek:

Aanbieding

Alle deelnemers aan het beachvolleybalcircuit, ter ere van Frank, wordt een korting aangeboden van 50% op de deelnameprijs zowel op de zaterdag en als op de zondag, waarvan €5 per deelnemer gedoneerd wordt aan Stichting ALS Nederland, de ziekte waar Frank veel te jong aan is overleden.

Teams kunnen zich VIA DEZE LINK aanmelden via het normale inschrijfformulier op de Nevobo site met de kortingscode SBVCFRANK.

Memorial boek

Tevens stellen wij het zeer op prijs als je een kleine anekdote of verhaal over Frank met ons zou willen delen, zodat we dit kunnen bundelen in een Memorial boekwerk met zijn gedachtegoed en levenswijze. Dit kan op de dag zelf worden ingeleverd, of indien je niet aanwezig kan zijn, gemaild worden aan info@lindobeach.nl onder vermelding van Memorial Boek.

Terug naar home