Luden Den Haag weer op en top gastheer tijdens geslaagde SummerDrinks

Het is altijd een gezellige ambiance op het Plein te Den Haag. Zeker op het terras. De korte speech van Leonard van Spronsen van Business Netwerk Haaglanden (BNH) werd afgelopen 4 augustus terloops nog even vastgelegd door Jochem van Loon van SocialLane (zie foto onder), gewaardeerd partner van het netwerk. Maar verder was de SummerDrink van 4 augustus – dat voor het 2e achtervolgende jaar georganiseerd werd- vooral een informeel, succesvol samenzijn voor de ruim 60 leden die kwamen opdagen bij Luden Den Haag van BNH-lid John Prins.

‘Het eerste drankje – en de bitterballen – werd spontaan aangeboden door John Prins die met Petra Velthuijsen in de gelederen een topper in huis heeft. Petra zorgde met haar team ervoor dat niemand iets tekort kwam. In de speciale terrasruimte voor BNH was het dan ook prima toeven’, aldus Leonard van Spronsen die zich met Marjan van Berkel en Steven Corijn alweer langzamerhand opmaakt voor een gezellige en verbindende 2e deel van het netwerkseizoen van Business Netwerk Haaglanden.

 

Foto: Leonard van Spronsen van BNH tijdens zijn korte speech (fotocredits: Jochem van Loon/SocialLane)

 

Met het korte speechmoment van Van Spronsen werd er alvast vooruit gekeken naar de gezellige Zomerse Spaanse avond dat op 5 september op het programma staat. ‘We zijn dan met het netwerk te gast bij Beachclub De Golfslag, waar we bij Guido Venema en m.m.v. BNH-lid Jan Kuyt een gezellige verbindende avond zullen beleven’, sluit Van Spronsen af.

 

Terug naar home