Leonard van Spronsen…..53!!!!

Hieperdepiep hoera!! Vandaag is zijn dag. Een dag waarbij hij weer (gelukkig) een nieuw levensjaar mag starten. Een dag waarbij alle vrienden, kennissen, relaties hem een bericht kunnen sturen met felicitaties voor de start van zijn 53e levensjaar. Leonard van Spronsen, de matchmaker, verbinder en stimulator van Business Netwerk Haaglanden is jarig!

En daar zullen we komende maandag 5 september tijdens de Spaanse Avond bij Beachclub de Golfslag zeker het glas op heffen. Een avond die zich – zoals altijd – zal kenmerken naar de werk- en handelswijze van Leonard. Een handelswijze die gericht is om ten dienste te zijn van partners – en (premium)leden, waarbij hij een platform leidt, dat ondernemers helpt in hun missie. Zorgdragend voor verbinding in het delen van kennis en netwerk, wat hij inmiddels tot kunst heeft verheven.


Foto: een altijd glimlachende, jarige Leonard van Spronsen naast twee partners van Business Netwerk Haaglanden Hassan Tagi (midden) en Mark Buytelaar

Leonard, we heffen – naast komende maandag met iedereen erbij – vandaag al het glas op jouw 53e verjaardag. Van harte gefeliciteerd, ook voor Sharon van Spronsen-Saijers, Lisanne van Spronsen en Wouter van Sponsen. Beleef een fijne dag, geniet ervan en alvast tot maandag!

Namens Marjan van Berkel & Steven Corijn

#erisereenjarig #vanharte #netwerk #businessnetwerkhaaglanden

Terug naar home