Kantoor/woonvilla partner HJF Advocaten in Voorburg te koop!

HJF Advocaten is al een aantal jaren trouwe partner van Business Netwerk Haaglanden. Het bekende en gerenommeerde advocatenkantoor is zowel in Rotterdam als in Voorburg gevestigd.

‘Verandering is de enige constante factor’, aldus een glimlachende Steven Jonker, partner van het kantoor dat inmiddels diverse veranderingsplannen aan het realiseren is. ‘Vandaar ook de verkoop van onze kantoor/woonvilla aan het Westeinde 58 D te Voorburg. Door onze nieuwe plannen past dit kantoor niet meer, en staat deze kantoor/woonvilla dus in de verkoop en nemen we onze entree in een nieuw kantoor in het Voorburgse.

Dat HJF Advocaten een vooruitstrevend advocatenkantoor blijkt, is in het netwerk van Business Netwerk Haaglanden inmiddels wel bekend. ‘We stellen ons steeds de vraag hoe we zelf geholpen of benaderd zouden willen worden, als we als ondernemer (juridische) ondersteuning nodig hebben’, aldus Florence Jonker die de Front office, Marketing en PR voor haar rekening neemt. ‘We streven er vooral naar om problemen te voorkomen en/of eventuele schade en kosten te beperken, maar ook om kansen te benutten. En dat werkt’.

Foto: de prachtige kantoor/woonvilla gelegen aan Westeinde 58 D/Voorburg op zoek naar nieuwe eigenaar!

Het verlaten van het bestaande kantoor aan de Westeinde luidt dan ook een nieuwe periode in voor HJF Advocaten. Steven Jonker hierover: ‘De nieuwe locatie wordt iets kleiner, van waaruit voornamelijk onze insolventieafdeling komt te zitten. De kantoorvilla/woonvilla op het Westeinde 58 D te Voorburg staat nu dus te koop. De gemeente heeft akkoord gegeven om het pand zowel als kantoorpand te blijven gebruiken, maar ook deels als woonhuis (praktijkwoning), alsmede aan te wenden voor een maatschappelijke functie’.

Foto:  impressie van binnen het pand. Volledige impressie van binnen is opvraagbaar via een digitaal beschikbare brochure van het pand.

Kortom, mocht je geïnteresseerd zijn in het kantoorpand – of ken je een relatie die dit zou kunnen zijn – dan kun je direct contact opnemen met Steven Jonker (psjonker@hjfadvocaten.nl). ‘We hebben een digitale brochure beschikbaar. Dus zeg het voort, dit prachtige pand verdient wederom een nieuwe, terechte eigenaar’, aldus de immer enthousiaste Jonker tot slot.

 

 

Terug naar home