Intenza Consulting Group nieuw premium lid Business Netwerk Haaglanden

Nu de vakantie voor de meesten achter de rug is, is het tijd om de laatste, nieuwe premium aanwinsten van Business Netwerk Haaglanden (BNH) onder de aandacht te brengen. Met Intenza Consuling Group BV als nieuw premium lid is franchisenemer Sander Pronk een aanwinst voor het Haagse netwerk. ‘Gedrag is dé succesfactor om mensen in beweging te krijgen’, aldus Sander Pronk die bedrijven en organisaties helpt bij het ontwikkelen en realiseren van gewenst gedrag. Welkom Sander!

Zijn eerste ervaring met BNH tijdens het Captains Dinner zit erop. En dat viel goed in de smaak bij Sander Pronk: ‘Een mooie groep van Haags ondernemerschap in een gemoedelijke sfeer waar je graag bij wilt horen. Het delen van je kennis, ervaring en netwerk is iets wat ons past en daarbij is al direct de kernreden van onze aansluiting bij BNH bevestigd’.

Foto: Sander Pronk van Intenza Consulting Group, nieuw premium lid van BNH

Intenza is gespecialiseerd in het creëren van beweging naar nieuw gedrag. Jarenlange ervaring bij top bedrijven (groot en klein) levert het bewijs dat focus en regie op gedrag zorgen voor beweging, meer energie en een beter resultaat. Zowel bij individuen, teams en dus de hele organisatie. ‘We geloven dat mensen gelukkiger zijn als ze hun ambities realiseren. Daarbij helpen we ze door meer regie te zetten op gedrag dat zorgt voor beweging, energie en resultaat. Bijvoorbeeld door het uitvoeren van ontwikkelprogramma’s waarbij vaardigheden en gedrag centraal staan’, verduidelijkt Pronk.

Pronk is zelf een ervaren ondernemer die graag organisaties en professionals uitdaagt om meer rendement te behalen. ‘Ik ben vooral actief in de branches zakelijke dienstverlening, gemeenten, woningcorporaties, onderwijs en bouw. Sinds 2005 heb ik commerciële, management en directie ervaring opgedaan bij uitzend- en detachering organisaties en aanverwante onderwijs- en overheid organisaties. En sinds 2012 ben ik actief ondernemer, trainer en realisatiecoach, waarin ik organisaties in beweging zet om doelen en ambities te realiseren’, eindigt Pronk.

Meer weten over Intenza Consulting Group BV? Ga naar www.intenza.nl

Terug naar home