Capriole Coffee Service nieuw premium lid Business Netwerk Haaglanden!

‘Alles draait in ons familiebedrijf om koffie. We branden ambachtelijk koffie in onze koffiebranderij en zorgen voor de lekkerste koffie op het werk én in de horeca in Nederland en België. Dat doen we met ons eigen koffiemerk Capriole, maar ook samen met Nescafé en Redbeans’, licht eigenaar Pascal Ultee in het kort toe. Ultee is samen met Geert-Jan Bouhuis en Thijs van Vugt (sales) actief om Capriole Coffee Service nóg steviger in de markt te zetten. ‘En daar past het premium lidmaatschap bij Business Netwerk Haaglanden (BNH) prima in’, aldus algemeen directeur Bouhuis. Welkom heren!

‘De oprichting van Capriole Coffee gaat terug naar de jaren 70, waarbij vader Ultee eigenlijk besloot dat het tijd werd voor écht lekkere koffie op het werk. Zijn benadering was simpel en effectief. Hij luisterde naar de specifieke behoeften van verschillende bedrijven en bood hen de beste en lekkerste koffievoorziening op maat. En dat is precies wat wij nog steeds doen: onze klanten voorzien van uitstekende producten en service’, aldus een stellige Geert-Jan Bouhuis. ‘Met inmiddels zo’n 80 koffieliefhebbers in ons team zorgen we iedere dag voor tevreden klanten in Nederland en België’.

 

Foto: Geert-Jan Bouhuis van Capriole Coffee Service, nieuw premium lid van BNH

Voor Leonard van Spronsen en Steven Corijn van BNH is Capriole Coffee Service geen vreemde naam. ‘Zeker niet’, aldus Van Spronsen. ‘We zijn blij met hun toetreding. In Den Haag kennen we – naast Capriole Coffee Service  – sinds een aantal jaren Capriole Café met een koffiebar en restaurant aan de Binckhorst, waar je lunch of diner kunt nuttigen, met uiteraard ambachtelijke vers gebrande koffie’.

Meer weten over Capriole Coffee Service? Ontmoet Geert-Jan Bouhuis of Thijs van Vugt op één van de komende bijeenkomsten van BNH of ga naar www.capriole.nl

Terug naar home