BNH-lid Dijksman wederom de sterkste…..

Door het lidmaatschap met Golfclub Ockenburgh is Business Netwerk Haaglanden (BNH) met Leonard van Spronsen met regelmaat te vinden op de Haagse golfbaan. Met regelmaat vindt er Golf Business plaats onder de leden van Business Club Ockenburgh. Golf Business wordt in de zomermaanden maandelijks georganiseerd en wisselt qua team met verschillende leden. En uiteraard zou BNH BNH niet zijn als hier niet aan zou worden mee gedaan. Dus ook dit jaar gaf het BNH-team dan ook acte de présence.

En wederom bleef dit niet onopgemerkt. Precies één jaar na de klinkende overwinning van de vorige editie, was ook BNH-lid Jan-Willem Dijksman van Dijksman & Kruiper voor de editie van Business Golf Ockenburg wederom uitgenodigd om deel uit te maken van het BNH-team naast Leonard van Spronsen, John Roozeboom (Caminada Notarissen) en Karlijn van Vliet (Cees Advocaten).

Foto: winnaar Jan-Willem Dijksman samen met Joost Brouwer, voorzitter van de BC Ockenburgh

Het succes van vorig jaar werd na een hevige strijd op de baan geëvenaard, want ook deze keer was het de bedrijfsmakelaar Dijksman die – naast zijn succesvolle activiteiten met Dijksman & Kruiper – de eerste prijs weg sleepte. En dat betekende wederom een fotomoment met voorzitter Joost Brouwer, die hem trots de eerste prijs overhandigde. De avond werd langzamerhand afgesloten met sterke verhalen onder het genot van een hap & een drank. Wederom kan weer teruggekeken worden op een geslaagde editie.

Ook eens mee golfen op Golfbaan Ockenburg? Laat het weten via een mail naar info@businessnetwerkhaaglanden.nl

Terug naar home