Vertier en plezier tijdens geslaagde Captains Dinner in 020

Troubadour Peter Faber – die via partner ShowBird Nederland geboekt was – zorgde gisteren voor de vrolijke noot vanaf aanvang van het ‘Captains Dinner met Directeuren’ van Business Netwerk Haaglanden aan boord van vlaggenschip River Dream van Rederij van Hulst. Partner Touringcarbedrijf Van Heugten Tours had de ruim 95 aanwezigen vanuit 070 naar 020 vervoerd per luxe touringcar, waarna de Amsterdamse wateren een prachtig decor bleek te zijn voor de vaartocht.

Daar aangekomen zat de sfeer er direct in. Jeroen Derks van House of Caviar & Fine Food liet iedereen meegenieten van een lik heerlijke kaviaar. Juul Vredenbregt had zijn manschappen in vrolijke en actieve stelling gebracht met food & drinks, zodat de aanwezigen het aan niets ontbrak. Met Faber zingend en spelend op zijn accordeon duurde het niet lang voordat de eerste liederen werden meegezongen.

Foto: op het buitendek was het óók goed toeven tijdens de rondvaart

Er was deze editie gekozen voor weinig tot géén pitches van de deelnemers. In een ontspannen sfeer werd zowel op het bovendek als beneden het vertier ook daadwerkelijk gezocht. Met een spetterend optreden van Haagse zanger Mike Peterson – met dank mogelijk gemaakt door Keane Glazenwasserij & Schoonmaakdiensten /Robert, Chantal Pronk-Lokhorst & Kamil Koca – werden de spreekwoordelijke feestteugels nog wat aangetrokken. Na een uur lang vaarpauze vanwege een defecte brug, togen de deelnemers met twee bussen van Touringcarbedrijf Van Heugten Tours weer af naar 070. Met een heerlijk, ontspannen netwerkbijeenkomst in the pocket….

Alle foto’s zien? Ga naar DEZE LINK!

Leonard van Spronsen | Marjan van Berkel | Steven Corijn

#mooiemomenten #verbinden #businessnetwerkhaaglanden #cruise

Terug naar home