Van der Valk Office Supplies op pad met ijskoude versnaperingen….

Op de bakfiets en in de hitte met ruim 30 graden ijsjes uitdelen bij (potentiële) klanten in de regio Den Haag, Wateringen, Rijswijk en Westland…….. Kevin van der Valk van Van der Valk Office Supplies – en lid van Business Netwerk Haaglanden (BNH) – draaide zijn hand er niet voor om en ging fietsend in de bloedhitte begin deze week ijsjes uitdelen. En dat werd zeer gewaardeerd……

Met een heerlijk ijsje, zorgde BNH-lid Kevin van der Valk afgelopen dinsdag voor een welkome verkoeling door het brengen van ijsjes. De BNH-partners/leden De Hoornwijckgroep, Eye-C Multimedia, Bolman Cleaning Services, Touringcarbedrijf Van Heugten en ETB Vennik vielen met ‘hun neus in het ijs’, want Kevin van der Valk ‘himself’ bracht de koude versnapering persoonlijk bij de bedrijven langs.

Foto: Kevin van der Valk met zijn bakfiets voor de deur van Van Heugten Tours, waar hij de waterijsjes persoonlijk kwam afleveren

‘Het was heerlijk weer en ik vind het leuk om te doen’, aldus een fietsende Van der Valk die ook via LinkedIn een oproep had gedaan. ‘Ha..ha… ja…de reacties waren overweldigend. En we hebben nog niet eens iedereen gehad. Maar het is nu weer even wachten op tropisch weer en dan kunnen we weer fietsmeters maken’, aldus een enthousiaste Kevin van der Valk die menige kelen met de koude versnapering heeft kunnen verkoelen.  Kortom,…… een activiteit die Kevin goed beheerst.

Wilt u ook ijsjes aanvragen bij Kevin wanneer het wederom tropisch weer is? Dat kan. Zeker (potentiële) leden van BNH (regio Den Haag, Wateringen, Rijswijk en Westland) kunnen zich direct melden bij Kevin van der Valk. Of stuur een mail naar kevin@vandervalkofficesupplies.nl en je komt op de lijst.

#vandervalktrakteert #valkofficesupplies #waterijs #lekkerweer

Terug naar home