Geslaagde Haring@TheDock bij BNH partner SocialLane

Als partner van Business Netwerk Haaglanden (BNH) staat SocialLane van Jochem van Loon en Petrouska van Loon bekend als een zeer kundige online marketingbureau. Gevestigd aan de Hellingweg 98K aan de Scheveningse Binnenhaven, ondersteunt het bedrijf organisaties met (web)design, webdevelopment & online marketing. ‘Altijd op een actieve en positieve wijze betrokken bij ons BNH-netwerk en bereid om kennis én netwerk te delen met andere partners en leden. En dat wordt gewaardeerd’, aldus Leonard van Spronsen die met Steven Corijn de honneurs van BNH waarnam afgelopen vrijdag tijdens de door SocialLane georganiseerde Haring@TheDock.

Eindelijk mocht het weer! En dat was duidelijk te merken. De weergoden waren goed gezind en stonden garant voor een heerlijke haringparty. Een drukte van jewelste met zon, bier & wijn, haring & heerlijke hapjes én een hoop gezellige klanten, relaties en bekenden van SocialLane onder het genot van de muzikale klanken van DJ Patriz.

Foto: Jochem & Petrouska van Loon tijdens hun speech

Uiteraard namen zowel Jochem als Petrouska even het woord tot de aanwezigen. ‘Wat fijn dat we dit weer kunnen doen en dat er zoveel animo voor is. Toen we jaren geleden begonnen als werving & selectiebureau hadden we niet kunnen bedenken dat we vandaag hier zouden staan op onze mooie locatie mét onze gewaardeerde medewerkers. Als bureau maken wij ons iedere dag sterk voor het online succes van onze klanten. Dat is niet iets waar we extra ons best voor doen. Dat is simpelweg wie we zijn’, aldus het enthousiaste echtpaar dat vervolgens een toost uitbracht op het goede leven.

Uiteraard bleef het nog lang ‘onrustig’ aan de Hellingweg……

Meer weten over SocialLane? Kijk dan op www.sociallane.nl

 

Terug naar home