Algemene incassocursus voor VvE sector op 29 september én 4 oktober!

Dat BoitenLuhrs Incasso & Gerechtsdeurwaarders uit Den Haag al een aantal jaren een gewaardeerde partner is van Business Netwerk Haaglanden is al langer bekend.  Op 1 mei 2022 jl bestond het kantoor met directieleden Ard Haan, Frank Geleijnse, Arjan Boiten en José van der Lubbe-Luhrs maar liefst 50 jaar!

En dat wordt ook graag met opdrachtgevers gedeeld. Speciaal voor VVE’s wordt dan ook dit jaar weer een algemene incassocursus georganiseerd. Ard Haan hierover: ‘Op 29 september 2022 en 4 oktober 2022 kunnen onze klanten uit de VvE sector een kijkje in onze keuken nemen. We delen graag onze kennis’.

Inmiddels is het kantoor van BoitenLuhrs uitgegroeid tot een middelgroot kantoor met zo’n 50 professionele medewerkers. ‘Er is veel aandacht voor het opleiden van de werknemers waardoor het kennisniveau hoog wordt gehouden’, verklaart Frank Geleijnse. Geleijnse licht verder toe: ‘Daardoor zijn onze klanten in elke fase van het incassotraject verzekerd van de juiste kennis en een optimale dienstverlening. Vanuit gespecialiseerde product-marktcombinaties voegen onze specialisten daar branche-specifieke kennis en expertise aan toe. Zo beloven én leveren wij maatwerk en kwaliteit. En onze kennis delen wij uiteraard ook graag met onze klanten’.

Wilt u ook weten hoe het incassotraject in elkaar steekt? Meldt u zicht dan VIA DEZE LINK aan voor deze gratis cursus!:

#netwerk #business #kennisdelen #partner #businessnetwerkhaaglanden

Terug naar home