Adverteren bij Hotel Van der Valk Den Haag – Nootdorp als eye-catcher!

Partners van Business Netwerk Haaglanden (BNH) hebben vaak ook interessante, specifieke mogelijkheden te bieden voor relaties en bedrijven. Zo beschikt partner Hotel Van der Valk Den Haag -Nootdorp over een aan het hotel bevestigde led-scherm, wat een echte eye-catcher is. Een ideale mogelijkheid voor bedrijven om hierop te adverteren.

Het verlichte scherm valt zowel overdag als ‘s nachts op waardoor de advertentie goed zichtbaar is. Hier ligt voor bedrijven als adverteerder een mooie kans om potentiële klanten te bereiken. En zichtbaarheid kan daarbij een belangrijke rol in spelen.

Meer informatie over de mogelijkheid om te adverteren bij Hotel Van der Valk Den Haag – Nootdorp? Vraag dan de brochure aan en stuur een e-mail naar: receptie@denhaag.valk.nl

#netwerk #business #verbinden #zichtbaarheid #partners #businessnetwerkhaaglanden

Terug naar home