Topprestatie Haagse Hakkies!

Met maar liefst 22.500 euro als opbrengst was de deelname van de Haagse Hakkies een écht succes. De vele trainingsuren wierpen hun vruchten af afgelopen weekend waar door weer en wind de vooraf gestelde doelstellingen werden gerealiseerd.

De vrouwen van de Business Breakfast Club Ronald McDonald Den Haag wilden met elkaar iets geweldigs neerzetten met hun deelname aan de Homeride. Het streven om 365 overnachtingen met en bij elkaar te fietsen werd dan ook gehaald!

‘500 km fietsen, in 24 uur! Met onze damesgroep ‘De Haagse Hakkies’ fietsten we samen geld bij elkaar voor het Ronald Mc Donald huis Den Haag. We zijn ongelooflijk trots op ons team en het waanzinnige bedrag wat hebben opgehaald dankzij heel veel lieve donateurs’, aldus Petrouska van Loon – Vercoutre van SocialLane, partner van Business Netwerk Haaglanden.

Foto: Christi Van Drongelen, Tamara Huijbers, Petrouska van Loon – Vercoutre, Sanne Roodnat, Dayenne De Graaf, Melissa Frieser, Joosje Bellaart, Stella van Houten en Wendy van Leent.

Doneren kan overigens nog altijd via DEZE LINK!

Namens Business Netwerk Haaglanden feliciteren wij de Haagse Hakkies voor deze puike prestatie.

#Team #HaagseHakkies #RonaldMcDonald #HomeRide

Terug naar home