Team Benefit volbrengt Alpe d’HuZes in stijl!

Marcel Keppel van Benefit Studio Den Haag was een tevreden man na afloop van zijn teamdeelname aan Alpe d’HuZes. ‘Trots dat we met ons TeamBeneFit een bijdrage van € 24.165,- hebben kunnen leveren aan het totaal bedrag van €16.255.499,- van #ad6 voor #kwf. Wat een emotionele en mooie ervaring’, aldus Keppel, kringlid van Business Netwerk Haaglanden.

Keppel laat weten dat er nog meerdere deelnames zullen volgen: ‘Onwijs veel support hebben we gekregen gedurende de gehele weg naar de top. Het mooie is dat iedereen met een eigen verhaal en herinnering aan dierbaren op eigen wijze deelneemt aan het evenement. Het sterkt ons om zeker weer opnieuw deel te nemen. TeamBeneFIT will be back, want #opgevenisgeenoptie ‘.

 

Foto: links Marcel Keppel tijdens zijn deelname aan Alpe d’Huzes

Over Alpe d’HuZes:

Alpe d’HuZes is een uniek sportief evenement waarbij zoveel mogelijk geld wordt ingezameld voor onderzoek naar kanker en naar verbetering van de kwaliteit van leven van mensen met kanker. Op één dag beklimmen 5000 deelnemers fietsend, hardlopend, of wandelend maximaal zes keer de Alpe d’Huez, onder het motto ‘opgeven is geen optie’. De koersdag is altijd op de eerste donderdag van juni en maakt deel uit van een hele koersweek, waar een heel jaar lang naartoe wordt gewerkt.  Een bijzondere week vol saamhorigheid, waarin kanker voor iedereen bespreekbaar wordt gemaakt.

Ga naar www.opgevenisgeenoptie.nl

Terug naar home