Steun de Haagse Hakkies voor het Ronald Mc Donald Huis Den Haag!

Komend weekend is het zover. De vrouwen van de Business Breakfast Club Ronald McDonald Den Haag willen met elkaar iets geweldigs neerzetten met hun deelname aan de Homeride. Lachen, bikkelen, doorbijten en vechten voor een fantastisch, goed doel. De dames streven ernaar om 365 overnachtingen met en bij elkaar te fietsen!

‘500 km fietsen, in 24 uur! Met onze damesgroep ‘De Haagse Hakkies’ fietsen we samen geld bij elkaar voor het Ronald Mc Donald huis Den Haag. We zijn ongelooflijk trots op ons team en het waanzinnige bedrag wat we al hebben opgehaald dankzij heel veel lieve donateurs’, aldus Petrouska van Loon van Sociallane, partner van Business Netwerk Haaglanden. ‘Maar we zijn er nog niet….Met deze actie willen we als Haagse Hakkies 365 nachten sponsoren. We moeten er nog zo’n 100. Steun jij ons ook? Daarmee help jij families om dicht bij hun zieke kind te zijn’.

Foto: Christi van Drongelen, Tamara Huijbers, Petrouska van Loon,  Sanne Roodnat, Dayenne de Graaf, Melissa Frieser, Joosje Bellaart, Stella van Houten en Wendy van Leent.

Doneren kan VIA DEZE LINK!

#Team #HaagseHakkies #RonaldMcDonald #HomeRide

 

Terug naar home