Kennismakingsontbijt ‘New members meet the partners’ wederom geslaagd

Het bleek wederom een ideale combinatie: 25 nieuwe leden gecombineerd met de partners van Business Netwerk Haaglanden (BNH) én de uitstekende ontbijtomgeving bij Luden Den Haag, waar Kristen van Steenbergen speciaal voor het netwerk de befaamde locatie op het Plein geopend had. Met het voorbereidende schoonmaakwerk van BNH-lid Glazenwasserij Keane was het wederom op en top verzorgd tijdens de jaarlijkse ‘New members meet the Partners’ van BNH.

En ja, wat heb je dan nodig…. Een ontspannen sfeer waar mensen elkaar snel weten te vinden. Waar mensen verhalen en ervaringen met elkaar willen delen, ook al kennen ze elkaar net. Een moment waar – naast het heerlijke ontbijt – de losse pitches van iedere deelnemer met belangstelling beluisterd werden. Waarbij snel al diverse kruisverbanden gelegd werden, maar waar vooral mensen beseffen dat Business Netwerk Haaglanden een business club is waar kennis en netwerk gedeeld worden in een gemoedelijke atmosfeer.

Foto: Ewoud Koch (Desktoptowork), Jochem van Loon (SocialLane), Jacco Goossens (ShowBird.com) aan de linkse zijde en aan de rechtse zijde Peter Boelhouwer (DB Evenementen) en Edwin Bos (Promar Sales Benelux)

Meer foto’s zijn te bekijken via ‘foto’s‘.

Luden Den Haag, bedankt. Je was weer geweldig op het vroege tijdstip…..

Over ‘New members meet the partners’,

Om de partners in de gelegenheid te stellen om de nieuwe leden beter te leren kennen en de nieuwe leden de gelegenheid te geven om nader met de partners kennis te maken organiseert BNH jaarlijks een speciale ontbijtsessie ‘New members meet the Partners of BNH’. Deze nieuwe ledenbijeenkomst is speciaal voor de nieuwe leden van deze jaargang en uiteraard voor onze partners.

Terug naar home