Jaarlijkse golfdag in aantocht!

Wie volgt Bart Jasperse van MEIKO op als golfkoning van het jaarlijkse golfevenement van BNH/BNR/BND/BNZ? Woensdag 6 juli is het weer zover….aanmelden kan nog tot zaterdag!

‘Het golfen is een ideale manier om mensen te verbinden op een ontspannen wijze’, aldus Leonard van Spronsen van Business Netwerk Haaglanden (BNH) die alvast vooruit blikt op de jaarlijkse golfdag van de aangesloten business netwerken van Haaglanden, Rijnmond, Drechtsteden en Zeeland dat op 6 juli plaats vindt bij Crayestein Golf in Dordrecht. ‘Ook dit jaar stellen we alles in het werk om ‘de cup’ mee naar Den Haag te nemen. Benieuwd wie Bart Jasperse zal opvolgen’, spoort Van Spronsen alvast aan.

De aanmeldingen uit het Haagse voor dit jaarlijks terugkerend evenement liegen er niet om. ‘Den Haag en omstreken is goed vertegenwoordigd volgende week woensdag’, aldus mede-organisatoren Marjan van Berkel en Steven Corijn. ‘Het belooft ook een mooie dag te worden met golf, netwerken en een heerlijke BBQ met live muziek als afsluiting. Een klinkende dag van verbinding’.

Foto: BNH-leden Claudio Bolman, Mark Buytelaar en Jelle van Paassen hebben er zin!

Het enthousiasme binnen BNH is groot. Aan de golfballen zal het in ieder geval niet liggen.  ‘Ted van der Valk van partner Van der Valk Hotel Nootdorp stelt voor iedere deelnemer drie golfballen beschikbaar en de mannen van Cycle and the City staan met hun Haagse kakker met ‘vroegertje op een hole. En zo zijn er nog een aantal versnaperingen naast de baancatering, die uiteindelijk ook voor de inwendige mens zal zorgen’.

 

De strijd onder de Haagse leden zal zeker oplaaien. ‘Ik verwacht dat onze Haagse afvaardiging met onder andere mannen als John Roozeboom, Erwin Bouman, Harry Ballemaker, Ard Haan, Ted van der Valk, Peter Boelhouwer, Roy Zegwaard, Jan Willem Dijksman, Claudio Bolman, Bart Caminada, Mark Buytelaar, Brian Ploeg, Karlijn van Vliet, Greg Pak, Arjan Pronk, Jelle van Paassen en Mark Kastelein hoge ogen zullen gooien. Zowel binnen als buiten de baan’, besluit een hoopvol gestemde Van Spronsen glimlachend.

Heb je je nog niet aangemeld en wil je toch deelnemen? Aanmelden kan tot zaterdag via DEZE LINK!

 

 

 

Terug naar home