Zegwaard groots aanwezig bij 14e Golden Tenloop

‘We vinden het belangrijk om als jong en groeiend bedrijf het belang van fitte werknemers te stimuleren. Deelname aan de Golden Tenloop doen we dan ook graag’, aldus Roy Zegwaard van het Delftse bedrijf Zegwaard – lid van Business Newerk Haaglanden (BNH) – dat als bedrijf zich had ingeschreven voor het onderdeel ‘company’ loop. Ongeveer 50 deelnemers liepen namens het bedrijf mee in de ‘Zegwaard’ oranje shirts. Een aantal zakelijke relaties had zich ook aangesloten, zoals de BNH – leden Ted van der Valk, Johan Becker, Jan Willem Dijksman, Leonard van Spronsen en ex-BNH-lid Jeroen Kempke.

Het bleek uiteindelijk goed toeven in het historisch centrum van Delft. Roy Zegwaard hierover: ‘De Golden Tenloop wordt jaarlijks op Hemelvaartsdag georganiseerd. Wij zijn hiervan sponsor. Teams kunnen deelnemen aan de 1, 2,5, 5 of 10 km. En gelukkig bleken de weergoden ons gunstig gezind’.

Foto (vlnr): Leonard van Spronsen, Roy Zegwaard, Ted van der Valk, Johan Becker, Jan Willem Dijksman en Jeroen Kempke.

Met de start & finish op de Beestenmarkt, had Zegwaard na afloop uiteraard ook voor de na-dronk een speciale tafel geregeld bij Belverdere Biercafé. Éen lachende Roy Zegwaard: ‘Ook ontspanning hoort er natuurlijk een beetje bij hè…we houden van gezelligheid en dat past dan ook prima op zo’n moment’. En dat lieten – vooral de zakelijke relaties – zich géén twee keer vertellen. Er werd dan ook gretig gebruik gemaakt van deze nadronk om zodoende het lichaamstemperatuur weer op peil te kunnen krijgen. Kortom, een geslaagde loop, met een verfrissende afloop.

Over Zegwaard

Zegwaard is een jong en ambitieus bedrijf en opereert in verschillende branches. Het bedrijf onderhoudt bijvoorbeeld diverse onderdelen van het riool. Denk hierbij aan het schoonmaken van leidingen of dakgoten. Naast riolering houdt Zegwaard zich ook bezig met het reinigen en onderhouden van olieafscheiders en vetputten. Ook de veegservice, containerverhuur en vastgoed mag aan dit lijstje toegevoegd worden! Het bedrijf is gevestigd aan de Schieweg 33 te Delft.

Meer weten over Zegwaard? Ga naar www.zegwaard.nl

Terug naar home