Upgrade naar premium lidmaatschap Steinmetz | De Kort BV

Tijdens het Ondernemersgala Den Haag van 14 mei jl was het een gezellig en nuttig weerzien van allerlei ondernemers uit de regio. Diverse partners en leden van Business Netwerk Haaglanden (BNH) gaven acte de présence. Zo ook het weerzien met BNH-Jordi de Kort, die door zijn enthousiasme over het netwerk direct ter plaatse een upgrade naar het premium afstemde met Leonard van Spronsen van BNH.

Eigenaren Jordi de Kort en Roy Steinmetz staan samen met hun bouwteam van ruim 30 specialisten garant voor mooie resultaten. Waar Roy Steinmetz op dagelijkse basis de bouw in goede banen leidt, speurt Jordi de Kort naar nieuwe projecten en verzorgt de verkoop van objecten. ‘Van transformaties van bedrijf- of kantoorpanden, renovatie van woningen tot nieuwbouwprojecten. Met Steinmetz | De Kort kopen we verouderd vastgoed met potentie. We verbouwen met oog voor detail en bieden de gerenoveerde woningen aan op de particuliere markt. We onderscheiden ons door gebruik van kwalitatieve materialen, verrassende indelingen en een hoogwaardig opleveringsniveau’, aldus De Kort.

Foto (fotocredits Richard Mulder): Jordi de Kort bij het Ondernemersgala Den Haag tussen twee andere BNH-leden René van Dijk (l) van PKF Wallast en Jan Willem Dijksman (r) van Dijksman & Partners

Het weerzien tijdens het Ondernemersgala Den Haag liet het enthousiasme van de Kort niet onberoerd. ‘Het netwerk van Business Netwerk Haaglanden biedt voor ondernemers kansen en dat is belangrijk in het ondernemerschap. Dat merken we tijdens een avond als deze ook. Het netwerk levert kansen én gezelligheid op, dus voor ons zaak om hier gebruik van te maken. En dat onderstrepen we door deze upgrade’, aldus De Kort.

Meer weten over Steinmetz | de Kort BV? Ga naar www.steinmetzdekort.nl

 

Terug naar home