‘New Business Matters’ nieuw kringlid Business Netwerk Haaglanden

‘En daar kunnen weinig ondernemers omheen….. new business doet er écht toe’, aldus onderneemster Houda Berrada die met haar bedrijf vanaf heden zich als kringlid bij het netwerk van Business Netwerk Haaglanden (BNH) voegt. ‘Er is niks heerlijkers dan tevreden klanten, waarvoor we omzetgroei realiseren en daarnaast constructief en strategisch met hun meedenken.’ Welkom Houda!

Berrada licht toe: ‘Met ‘New Business Matters’ zijn wij inzetbaar voor diverse salesactiviteiten. In principe bestaan onze diensten uit vier activiteiten: leadgeneration B2B, coldcalling, telemarketing en het geven van maatwerk trainingen. Na mijn studie heb ik altijd in de sales gewerkt en dan met name new business. Dat is me altijd goed afgegaan vanwege mijn klantgerichtheid. En dat werkt. Dat geef ik mijn medewerkers ook graag mee’.

Foto: nieuw BNH-kringlid Houda Berrada… ‘New Business doet er écht toe’…..

‘Bij solide leads, die wij verzorgen, geven wij bedrijven kansen om te groeien. En daar gaat het om bij lead generation b2b. Met coldcalling – oftewel koude acquisitie – is het in contact komen met potentiële klanten het belangrijks. Via telemarketing nemen wij contact op met potentiële, zakelijke relaties. En tot slot verzorgen wij maatwerktrainingen in acquisitie, waarin het belang van een commerciële instelling onder de aandacht gebracht wordt. En uiteraard hoort ook het versterken van het netwerk er eigenlijk bij, vandaar dat ik graag als kringlid aansluit bij BNH’, verklaart Berrada tot slot enthousiast.

Meer weten? Ga naar www.newbusinessmatters.nl of neem contact om met Houda Berrada

New Business Matters
Chroomstraat 38
2718 RR Zoetermeer

info@newbusinessmatters.nl

Terug naar home