Feestelijke lancering 50e Leven Magazine Den Haag!

Wat een LEVEN! En wat een mijlpaal…. Gisteren was het genieten geblazen bij de onthulling en lancering van de 50e editie van LEVEN Magazine Den Haag. Het elan spatte ervan af tijdens de feestelijke gelegenheid bij Diana Boer – kringlid bij Business Netwerk Haaglanden – die met terechte trots als bladmanager deze lente/zomereditie van burgemeester Jan van Zanen in ontvangst mocht nemen. Serra Kijkduin – gelegen op de prachtige golfclub Ockenburg – bleek hiervoor de perfecte locatie.

Diana Boer is een tevreden persoon: ‘Onze extra dikke zomerse jubileumeditie: nummer 50! Een mijlpaal waar wij ongelofelijk trots op zijn. Een feestelijk en zonnig magazine. Met, zoals je van ons gewend bent, inspirerende verhalen, mooie portretten, bijzondere mensen en prachtige fotografie. Extra veel pagina’s lezen, bewonderen, verwonderen en ontdekken. Want wat staat ons een heerlijke zomer te wachten’.

Foto: Diana Boer (2e rechts) met in het midden burgemeester Van Zanen tijdens de lancering van de 50e editie Leven Magazine Den Haag

En met een primeur! ‘Deze 50ste jubileumeditie is het zover: onze allereerste man op de cover. Tijdens de shoot op het strand, wisten wij het zeker: dit is voor ons het ultieme zomergevoel. Helaas moesten wij hierna wel onze geliefde columnist Rutger Castricum teleurstellen. Hij was er klaar voor om dat historische cover-moment te pakken. Sorry Rutger!’, aldus de stralende én altijd enthousiaste Diana Boer. Het bleef nog lang gezellig bij Serra Kijkduin….

Lees HIER de 50e editie van LEVEN Magazine Den Haag!

 

Terug naar home