Espressissimo BV voegt zich als premium lid bij Business Netwerk Haaglanden

‘Kwaliteit communiceert kwaliteit’, aldus Eddy Kreischer die samen met Robert Koetsier eigenaar is van Espressissimo uit Den Haag. ‘Espressissimo richt zich op ondernemers en consumenten die hun gasten, relaties, medewerkers en zichzelf, niet afschepen met een bakkie troost maar kiezen voor kwaliteit, uitstraling en puur genieten’, aldus de ondernemer die aan de Frederikstraat 72 ook over een eigen koffiewinkel beschikt. En die vanaf heden nieuw premium lid is bij Business Netwerk Haaglanden. Welkom!

Eddy Kreischer licht toe; ‘We zijn nationaal dealer van illy, Moliendo caffè, Goriziana Caffè, JURA, Quick Mill, Ascaso, VBM en Francis Francis. Sinds 1994 zijn we dé koffiespecialist voor thuis en op de zaak. Onze passie voor koffie vind je ook terug in de advisering van apparatuur, in de service en in de algehele communicatie met jou als klant. De gastheer die illy, Moliendo of Goriziana Caffè serveert mag rekenen op lof en complimenten’.

Foto onder: eigenaren Eddy Kreischer (l) en Robert Koetsier van Espressissimo, nieuw premium lid van BNH

‘Onze kwaliteitsfilosofie sluit prima aan bij Business Netwerk Haaglanden. Door Jochem van Loon van SocialLane zijn we hier op geattendeerd en we denken dat we met onze kennis en netwerk een werkelijke aanvulling zijn voor het netwerk. We kijken er naar uit om de bijeenkomsten bij te wonen’, eindigt de enthousiaste Eddy Kreischer.

Meer weten? Ga naar de website www.espressissimo.nl

#netwerk #kennis #verbinden #nieuwpremiumlid #businessnetwerkhaaglanden

Espressissimo

Frederikstraat 72
2514 LM Den Haag
Tel +31 (0)70 364 1540
info@espressissimo.nl

 

Terug naar home