BREAKING NEWS: ShowBird nieuwe partner Business Netwerk Haaglanden!

Ondernemer Hassan Tagi wist het na de afgelopen voorjaarslunch van Business Netwerk Haaglanden (BNH) meteen. ‘Business Netwerk Haaglanden (BNH) heeft een mooie groep ondernemers met een interessant concept. Hier willen wij onze commitment aan geven en samen met commercieel directeur Jacco Goossens de mogelijkheden benutten. Een goede start is daarbij van belang, vandaar de snelle upgrading van het premium lidmaatschap naar het partnership voor de komende drie jaren. Dit geeft meer mogelijkheden. We kijken er dan ook naar uit om de leden te ontmoeten en een bijdrage te leveren aan de verdere ontwikkeling van dit netwerk’, aldus de uitgesproken Tagi als nieuwe partner van BNH. Nogmaals van harte welkom!

De missie van oprichter Hassan Tagi is met het opzetten van ShowBird helder. ‘Wij willen het boeken van artiesten doorzichtiger maken’, aldus Tagi. ‘Zowel klant als artiest hebben daar voordeel van. Ons onafhankelijke platform maakt het boeken van acts heel gemakkelijk. Vraag en aanbod worden door ons 1-op-1 bij elkaar gebracht. Het concept is vergelijkbaar met succesvolle sites uit de reiswereld als Booking.com. Zo stimuleren wij alle vormen van cultuur in Nederland, waardoor iedereen wint. Klanten kunnen gemakkelijk en snel acts vinden en boeken en artiesten kunnen hun act presenteren en beheren op een uniek platform’.

Foto: Hassan Tagi (l) samen met commercieel directeur Jacco Goossens

Gedreven door eigen ervaringen met het boeken van entertainment, heeft oprichter Hassan Tagi zich ten doel gesteld om de beste facilitator in deze branche te worden. ‘En ons zakelijk platform kan hierbij helpen’, springt Leonard van Spronsen van BNH bij. ‘Wij zijn verheugd met deze driejarige overeenkomst. ShowBird kiest ervoor om vanaf pole position te vertrekken en dat geeft meer mogelijkheden om je zowel binnen als buiten ons netwerk te profileren. Daar ligt ook voor ons een mooie uitdaging’.

Commercieel directeur Jacco Goossens beaamt de doelstelling: ‘Meer klantgemak is hard nodig. Vraag en aanbod zijn momenteel erg versnipperd en weinig transparant. Meer dan 45 verschillende soorten entertainment vind je op ShowBird. Je weet direct wat een optreden gaat kosten en of de artiest beschikbaar is. Onze geavanceerde zoekmachine helpt je de juiste act te vinden voor zakelijke evenementen, zoals een beurs, congres of bedrijfsfeest.’

Meer weten over ShowBird? Ga naar www.showbird.com  of neem contact op met Jacco Goossens of Hassan Tagi.

 

Showbird Nederland B.V.
Laan van Zuidhoorn 165
2289 DD Rijswijk (ZH)
070-2810060
support@showbird.com

 

Terug naar home