Autoschade Herstel Wibu-Den Haag nieuw premium lid Business Netwerk Haaglanden

‘Veel interessante verhalen gehoord en gelezen over Business Netwerk Haaglanden (BNH), en daarom sluit ik graag aan bij deze mooie groep ondernemers’, aldus nieuw premium lid Pim Hielkema van Autoschade Herstel Wibu te Den Haag. Welkom!

Hielkema licht in het kort toe: ‘Autoschade Herstel WIBU-Den Haag B.V. is een gerenommeerd autoschadeherstelbedrijf in Den Haag. Onze gecertificeerde vakmensen zijn gespecialiseerd in schadeherstel en (technisch) onderhoud. Eigenlijk alles wat met de auto te maken heeft, kunnen wij voor onze klanten repareren. Wij werken voor alle autoverzekeraars, fleetowners, autodealers, assurantietussenpersonen en particulieren. Met een inpandig vloeroppervlak van 1.500 m² worden hier wekelijks bijna 50 auto’s vakkundig gerepareerd. Daar durven wij maar liefst 7 jaar garantie op te geven’.

Foto: ondernemer Pim Hielkema, nieuw premium lid van Business Netwerk Haaglanden

‘In 2007 werden wij winnaar van de Haagse Ondernemersprijs. Al jaren ben ik met veel plezier actief in het netwerk, waarbij ik ook graag jonge ondernemers probeer te helpen waar nodig is. Daarbij hoort een echte Haagse auto-hersteller natuurlijk bij BNH’, vertelt Hielkema.

Leonard van Spronsen van BNH kan dit beamen: ‘Wij zijn blij dat ook deze branche nu binnen het netwerk bereikbaar is. En dan met Pim Hielkema, die ik al jaren ken. Een echte ondernemer met oog voor anderen en dat is ook een kwaliteit wat het netwerk te goede gaat komen. Ervaren ondernemers kunnen zoveel meegeven aan de grote groep jonge ondernemers binnen het netwerk’.

Meer weten? Ga naar www.autoschadewibu.nl

Terug naar home