Avonturia uitgeroepen tot Haagse Parel 2022 categorie familiebedrijven!

Vrijdagmiddag 11 maart 2022 was het zover in het World Forum The Hague. Het Haagse familiebedrijf Avonturia werd uitgeroepen tot Haagse Parel 2022 in de categorie familiebedrijven.

Dat het netwerk van Business Netwerk Haaglanden (BNH) mooie Haagse parels bevat, was eigenlijk bij de meeste partners en leden wel bekend. En met de nominaties van zowel Jan Paul Kerkhof (ZLi) van B. Kerkhof & Zn. B.V. en Jimmy, Donald & Tamara Huijbers van Avonturia voor de Haagse Parel – een initiatief van de Gemeente Den Haag – werd deze ‘wetenschap’ wederom bewezen. Het feit dat er maar één de prijs kon winnen, was deze keer voor Avonturia weggelegd.

Het juryrapport loog er niet om. ‘Een prachtig Haags bedrijf waar menig kind een verjaardagsfeest heeft gevierd en vele neefjes en nichtjes de vogelkelder bezochten. Maar vooral ook een familiebedrijf met een brede invulling aan maatschappelijke betrokkenheid. Dat maakt het zeer bijzonder’, roemde Harry Wientjes namens de Economic Board The Hague de winnaar van de Haagse Parel 2022 terecht.

Foto (vlnr): Jimmy Huijbers (Avonturia), Leonard van Spronsen (BNH), Donald Huijbers (Avonturia) en Jan Paul Kerkhof (BP Kerkhof)

Donald Huijbers en Jimmy Huijbers namen de complimenten in alle bescheidenheid in ontvangst en droegen de winst dan ook gelijk op aan het gehele team, maar vooral ook aan de grondlegger van het bedrijf, wijlen Jan Huijbers. ‘Samen met ons moeder de grondlegger van ons familiebedrijf’, aldus de gepassioneerde Jimmy Huijbers die namens de broers het woord nam. ‘En de nieuwe generatie met dochter Puck en neefjes & nichtjes komt eraan’.

Jan Paul Kerkhof – partner van BNH – keek het tevreden aan en feliciteerde de broers Huijbers van harte met het resultaat. En uiteraard deed Leonard van Spronsen van BNH dit ook op gepaste wijze met een verdiend flesje champagne voor alle genomineerden.

Namens Business Netwerk Haaglanden feliciteren wij Jimmy, Donald, Tamara en het gehele team met het winnen van de Haagse Parel 2022!

 

Terug naar home